Çayı tuzlu içen kimyagerin sırrı! 3 yıl sonra anladı, meğer çok iyi geliyormuş

Başlatan tumucin, 01 Şubat 2024, 22:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ünlü kimyager Michelle Francl, çaya tuz eklemenin bilimsel temellerini açıkladı. Çay sevenleri şaşkına çeviren bu durumdan kimyagerin yazdığı kitapta detaylarıyla açıklanıyor. İşte tuzlu çayın vücuda karşı etkileri.


https://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/cayi-tuzlu-icen-kimyagerin-sirri-3-yil-sonra-anladi-meger-cok-iyi-geliyormus-7072320/1 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 701 
  • Sohbet
  • 4 Yanıtlar



Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Çay demlemeyi bir amerikalıdan öğrenecek değiliz.
Çay zaten buruk olmalı tatlı istesek lohusa şerbeti içerdik Mesajı Paylaş


Ben bu konuda tarafım. Çay ve tuz yan yana gelemez. Sağlıklı olsa dahi. Ayrıca, sadece sağlık için yiyip içmiyoruz. Karnımızı doyurmak ve keyif almak için de yiyip içiyoruz. Mesajı Paylaş


Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz