F-16 Modernizasyonu

Başlatan Þahinbey, 11 Ağustos 2009, 08:37:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Yasar - 13 Temmuz 2024, 02:12:29Fırkateynlerimiz için gerekli makine parçalarını da bloke ediyormuş.

Ne ki onlar?

Almanya kendi kuyusunu kazıyor, hem de kürekle değil ekskavatör ile... Satmadığı her makine parçası, en geç 10 yıl içinde TC tarafından ikame edilecektir.

Uzun vadede ise satmayı kabul ettiği, granül kahve gibi önemsiz şeyleri bile satamaz hale gelecek. Mesajı Paylaş

Iğneyi kendine çuvaldızı başkasına...

Almanya'yi sorgulamadan önce bu kadar olaydan sonra Almanyadan halen parça vs almaya kalkan kafayı sorgularım ben kimseye kusura bakmasın...

Sadece onlar yapıyorsa parçayı o zaman yaptığım projenin ilk sirasina o parçayı yapmayı koyarım...

Tankı yaptık motoru vermediler 10 sene gecikti Altay
...

Þimdi de santrali yaptık türbin parçası vermiyorlar şaşırıyoruz..

Bir de uçak almaya kalkiyoruz adamlardan...

Ingilizlerin lafi var...

Beni bir sefer kandirirsan utanç senin, ikinci sefer kandırdığında utanç benim diye... Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 13 Temmuz 2024, 09:21:49
Iğneyi kendine çuvaldızı başkasına...

Almanya'yi sorgulamadan önce bu kadar olaydan sonra Almanyadan halen parça vs almaya kalkan kafayı sorgularım ben kimseye kusura bakmasın...

Sadece onlar yapıyorsa parçayı o zaman yaptığım projenin ilk sirasina o parçayı yapmayı koyarım...

Tankı yaptık motoru vermediler 10 sene gecikti Altay
...

Þimdi de santrali yaptık türbin parçası vermiyorlar şaşırıyoruz..

Bir de uçak almaya kalkiyoruz adamlardan...

Ingilizlerin lafi var...

Beni bir sefer kandirirsan utanç senin, ikinci sefer kandırdığında utanç benim diye...
Doğru söze ne denir beğeni ateşlenir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 12 Temmuz 2024, 23:14:10
Alıntı yapılan: Yasar - 12 Temmuz 2024, 13:29:35
https://www.donanimhaber.com/turkiye-40-adet-f-16-satin-almayacak-hedef-artik-f-35--179382
Enteresan bir gelişme!
Eğer doğruysa, önümüzdeki günlerde 40 adet F16 alımının iptali ve yerine 40 adet EF2000 alımı ve F35 proğramına geri dönüş başlayabilir. (F35B işi de olasılık dahiline girebilir TCG Anadolu için)

Bu kaynağı okuduktan sonra aklımdan 100.000 tane düşünceler geçiyor. Eurofighter Typhoon  ve F 35 Hava kuvvetlerimiz için ciddi bir güç çarpanı teşkil eder, paralel bununla Kaan projesi de devam ediyor.

Ama F-16' ların akibeti ne olacak? Yoğun kullanım dolayından elbette zamanıyla yıprandığılar gövde açısından. Bunların bir kısmı modernize edilir ya gerisi?

Amerika'nın bize karşı aniden esnek Çıkmasının altında Mutlaka bir şey yatıyordur. Belki geri kalan uçakların bir kısmını Ukrayna'ya transfer etmek ister. Bu seferde Putin'in Nefesini ensemizde hissederiz. Aklımdan deli deli SORULAR geçiyor ben burada herkesin görüşüne almak istiyorum.

Bizim gibi ülke için F16 dan başka seçenek yok işletmesi ucuz,maliyeti ucuz her işe isviçre çakısı gibi gönderiyoruz.Bizimkilerin niteliğe önem verdiğini zannetmiyorum yoksa EF 2000 F35 Rafale gibi uçaklardan ne yapar ne eder alırdı.

Tek tehdidi başta PKK ile PYD olup daha sonra Yunanistan ve İran ile çekişme yaşayan toplum için F16 dan fazlası lüks gibi

Aradığımız High uçak Kaan olacak .

Ekonomik kriz altında olan bir ülke ne alabilir ki paramız yok F35 e döner miyiz? Paramız yok EF2000 istiyoruz
Daha doğru düzgün emeklisine zam yapamayan devlet hangi uçağı alabilir ki Mesajı Paylaş

F 35 ucagini  B 61 nükler bombalari

tasimak icin aliyoruz acilen  3 dünya savasi cok yakin

bunu devlet icindekiler biliyor  Mesajı Paylaş

Biz Gazze ve Filistin dedikçe İsrail'i uluşlararası alanda soykırımcı devlet olarak tanıtmaya çalıştıkça,Filistin devlet olarak tanıyın diye lobi yaptıkça o F35 Ler zor gelir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Temmuz 2024, 10:46:51
Alıntı yapılan: Tigerfish - 12 Temmuz 2024, 23:14:10
Alıntı yapılan: Yasar - 12 Temmuz 2024, 13:29:35
https://www.donanimhaber.com/turkiye-40-adet-f-16-satin-almayacak-hedef-artik-f-35--179382
Enteresan bir gelişme!
Eğer doğruysa, önümüzdeki günlerde 40 adet F16 alımının iptali ve yerine 40 adet EF2000 alımı ve F35 proğramına geri dönüş başlayabilir. (F35B işi de olasılık dahiline girebilir TCG Anadolu için)

Bu kaynağı okuduktan sonra aklımdan 100.000 tane düşünceler geçiyor. Eurofighter Typhoon  ve F 35 Hava kuvvetlerimiz için ciddi bir güç çarpanı teşkil eder, paralel bununla Kaan projesi de devam ediyor.

Ama F-16' ların akibeti ne olacak? Yoğun kullanım dolayından elbette zamanıyla yıprandığılar gövde açısından. Bunların bir kısmı modernize edilir ya gerisi?

Amerika'nın bize karşı aniden esnek Çıkmasının altında Mutlaka bir şey yatıyordur. Belki geri kalan uçakların bir kısmını Ukrayna'ya transfer etmek ister. Bu seferde Putin'in Nefesini ensemizde hissederiz. Aklımdan deli deli SORULAR geçiyor ben burada herkesin görüşüne almak istiyorum.

Bizim gibi ülke için F16 dan başka seçenek yok işletmesi ucuz,maliyeti ucuz her işe isviçre çakısı gibi gönderiyoruz.Bizimkilerin niteliğe önem verdiğini zannetmiyorum yoksa EF 2000 F35 Rafale gibi uçaklardan ne yapar ne eder alırdı.

Tek tehdidi başta PKK ile PYD olup daha sonra Yunanistan ve İran ile çekişme yaşayan toplum için F16 dan fazlası lüks gibi

Aradığımız High uçak Kaan olacak .

Ekonomik kriz altında olan bir ülke ne alabilir ki paramız yok F35 e döner miyiz? Paramız yok EF2000 istiyoruz
Daha doğru düzgün emeklisine zam yapamayan devlet hangi uçağı alabilir ki

iF 16 devri yavaş yavaş sonuna yaklaştığını farkına  Varmadınız. İlk gören çakar ve ateşler hava kuvvetlerin bugünlerde yeni muharebe stratejisi budur.  Sayın yaşar Bey'in ortaya attığı kaynağı 40 Eurofighter, Tayfun  Ve buna ilaveten F 35 Hava kuvvetleri alınırsa ciddi bir güç çarpanı teşkil eder. Ayriyeten Malatya hava üstünde F 35 uçaklar için tüm altyapılar halen mevcut. 23 milyar $ eski model F on altılara bayılacağıma bu  Tayyare veririm daha iyi olur.

Her Resortun bütçesi ayrıdır. Zamanınızda emekliliğiniz için hazırlık yapmamışsanız o sizin kabahatiniz ve burada devleti yaftalamayın aynısı Almanya İçinde da geçerli. Özel emekliniz yoksa ortada kalırsınız. Mesajı Paylaş

Devleti yaftalamayla ne alakası var emekli maaşı asgari ücretin altında verilemezdi kim bu kanunu değiştirdi öyle herkezin bütçesi olsa elbette herkez SGK harici Bes yapardı ama halk geçinemiyor ki beş için bütçe ayırsın...

Madem Almanya çok kötü sizi tutan yok buyrun gelin Türkiyeye ama amaç lafgüzarlık olduğu için birtane Almanyalı gurbetçi tutupta Türkiye dönmez,Türkiyede de mevcut düzen bozulsun istemez çünkü burda 1500-2000 Euro maaşla yada emekli maaşı ile geldiğinde kral gibidir bu değişsin istemez ...Burda halkın ne durumda olduğu zerre umrunda değildir ...dolar 1.5 TL Euro 2 TL olsun ben görürüm o Türkiye aşığı gurbetçileri...

F16 hala satışta olan uçak sadece aesa radar ve bazı göstergeler, bazı elektronik harp sistemleri bazı kızılötesi podlar(Legion) bazı çoklu salanlar ile daha modern bir uçak haline getirilir.

Yunanistan da rafale ve viper var İran da birşey yok mısırda rafale var,İsrail'le kafa kafaya gitmeyi düşünmeyin..F16 lar bir 10 sene daha götürür 40 yeni 79 kit ile kalanına da özgür uyguladık mı?ezilmeyiz zaten tek savaş noktamız PKK ve pyd...fazla masrafa gerek yok

F35 i de ef2000 i de bizim yüzümüzden vermezler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz