F-16 Modernizasyonu

Başlatan Þahinbey, 11 Ağustos 2009, 08:37:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Konuyu dağıtmak istemem ama söylemeden geçemeyeceğim
Akıllı düşünen gurbetçi için Euro'nun artması iyi birşey değil.
Þöyleki; pandemide 400bin (kur8₺) yani 50bin euro eden ev bugün 4 milyon yani 110bin euro oldu.yatırımcı gurbetçininde parası eridi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Temmuz 2024, 14:05:10
Devleti yaftalamayla ne alakası var emekli maaşı asgari ücretin altında verilemezdi kim bu kanunu değiştirdi öyle herkezin bütçesi olsa elbette herkez SGK harici Bes yapardı ama halk geçinemiyor ki beş için bütçe ayırsın...

Madem Almanya çok kötü sizi tutan yok buyrun gelin Türkiyeye ama amaç lafgüzarlık olduğu için birtane Almanyalı gurbetçi tutupta Türkiye dönmez,Türkiyede de mevcut düzen bozulsun istemez çünkü burda 1500-2000 Euro maaşla yada emekli maaşı ile geldiğinde kral gibidir bu değişsin istemez ...Burda halkın ne durumda olduğu zerre umrunda değildir ...dolar 1.5 TL Euro 2 TL olsun ben görürüm o Türkiye aşığı gurbetçileri...

F16 hala satışta olan uçak sadece aesa radar ve bazı göstergeler, bazı elektronik harp sistemleri bazı kızılötesi podlar(Legion) bazı çoklu salanlar ile modern bir uçak...

Yunanistan da rafale ve viper var İran da birşey yok mısırda rafale var,İsrail'le kafa kafaya gitmeyi düşünmeyin..F16 lar bir 10 sene daha götürür 40 yeni 79 kit ile kalanına da özgür uyguladık mı?ezilmeyiz zaten tek savaş noktamız PKK ve pyd...fazla masrafa gerek yok

F35 i de ef2000 i de bizim yüzümüzden vermezler.

Gelmiyorum.  Çünkü burada kurduğum bir düzenim var. Her konuyu siyasete kaydırırsanız hoşunuza gitmeyen cevabı da alırsınız Mesajı Paylaş

Bu kurduğunuz düzenle ilgili değil Almanya da daha yaşanabilir daha insancıl daha adaletli daha ekonomik imkanlar daha refah sunduğu için tercih meselesi ...
Yoksa kurulu düzen diye kendinizi kandırırsınız burdaki insanları değil...

Konu siyasete kaymıyor kötü yönetildiğimiz ve ekonomik darboğazda olduğumuz aşikar ve su götürmez şekilde ortada,bir realite...bunun böyle olmadığını ilan edenler ve bunuda İngiltere Almanya gibi yerlerde yaşayıp bunu reddenler mevcut çürümüş yönetim anlayışını savunanlar yaptığı boş açıklamalara elbetteki gerekli cevap verilir..
eed
Soru basit madem Türkiyede bir sorun olduğunu söylediğinde siyasete kayıyorsun diye boş konuşuluyorsa ,

Soru basit madem Türkiyede herşey süper şikayet ettiğinde siyasetle uğraşmakla yaftalanıyoruz boş yapma buyur gel Almanya da yaşama gel Türkiye'ye memnun kal görelim

Örnek olarak;Alamadığımız F16 nın bedelini bir savaşta siz gurbetçiler değil biz burda yaşayan Türkler ödeyeceğiz...

O yüzden biz gerçeklere gözümüzü kapatıp üç maymunu oynayamayız. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 12 Temmuz 2024, 19:47:41
Gazze konusunda bilakis Türkiye puan kazandı Amarika İsrail ziyadesi ile memnun Türkiye nin tutumundan. Ne yaptıkki iç kamu oyuna bir iki atraksiyonu normaldir. Aslında Türkiye Gazze'deki olayların İran güdümünde olmasından öfkeli bile. Bizi es geçip asıl patronla yani İran ile iş çevirdiler bizde oturduk izledik hiç bir şey yapmadık.

Tekrar genel kültür bilgisi veriyorum. Filistin demek Gazze demek değildir Batı Þeri a demektir ve başında da Yaser Arafat ekolünün devamı yönetim var. Tüm dünyanın ve Arapların Filistin muhatabı bu kesimdir. Gazze ise İran güdümünde kendi politikasını uygulayan görüşmeleri sabote eden dinci kesimdir. İran bu kesimi kendi sıkışmışlığına karşı bir misilleme aracı olarak kullanıyor. Gazze dediğimiz yerle Filistin dediğimiz Batı şeria bir birileri ile sokak çatışmaları filan yapan iki kesim. Batı Þeria daki Filistinliler neden sokaklara dökülmedi çatışmadı bu kadar bombalamada hiç merak etmiyor musunuz. Araplar neden pek ses etmiyor. Bu yüzden Araplar sessizce izliyorlar Gazze olaylarını çünkü memnunlar bu durumdan gizli gizli. İsrail de aslında bu Gazze hizipliğinden memnundu çünkü Filistin idaresi ile görüşmelerin yol almamasına sebep olan bir silahlı mesele yaratıyordu.

Güzel bilgi teşekkürler Sayın Putty ...

Benim fikrim belli...F-16'ların ve Modernizasyon paketinin hepsini alalım...Silip süpürelim ki bu bizim için F-16 son Ecnebi uçağı olacaktır...

Geri kalan tüm kaynaklar KAAN ve TF-35000 motor için harcansın...Bu gavurun nazı niyazı bitmez ...Savunma sanayinde Batı ile bağı koparmak lazım ufak tefek alışverişler hariç...
Çok darbe yedik bu konuda bunlar da alışkanlık yaptı bu adamlarda...Utanmazlık sınırını çoktan aştılar... Acil AESA'lı uçak ihtiyacımız olmasa F-16 bile almayalım derdim ama maalesef çok acil ihtiyaç F-16V'ler Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 13 Temmuz 2024, 21:52:54
Bu kurduğunuz düzenle ilgili değil Almanya da daha yaşanabilir daha insancıl daha adaletli daha ekonomik imkanlar daha refah sunduğu için tercih meselesi ...
Yoksa kurulu düzen diye kendinizi kandırırsınız burdaki insanları değil...

Konu siyasete kaymıyor kötü yönetildiğimiz ve ekonomik darboğazda olduğumuz aşikar ve su götürmez şekilde ortada,bir realite...bunun böyle olmadığını ilan edenler ve bunuda İngiltere Almanya gibi yerlerde yaşayıp bunu reddenler mevcut çürümüş yönetim anlayışını savunanlar yaptığı boş açıklamalara elbetteki gerekli cevap verilir..
eed
Soru basit madem Türkiyede bir sorun olduğunu söylediğinde siyasete kayıyorsun diye boş konuşuluyorsa ,

Soru basit madem Türkiyede herşey süper şikayet ettiğinde siyasetle uğraşmakla yaftalanıyoruz boş yapma buyur gel Almanya da yaşama gel Türkiye'ye memnun kal görelim

Örnek olarak;Alamadığımız F16 nın bedelini bir savaşta siz gurbetçiler değil biz burda yaşayan Türkler ödeyeceğiz...

O yüzden biz gerçeklere gözümüzü kapatıp üç maymunu oynayamayız.

Bir daha söylüyorum  tartışmanın Yeri burası değil. İlla içinizi dökmek istiyorsanız sohbet bölümünde bir başlık açarsınız. Üstelik o kadar çok saçmaladınız ve ukala bir tutum sergilediniz ki gurbetçilere karşı ben buna cevap versem adım gibi eminim Ceza Yiyeceğiime Mesajı Paylaş

Yunan F16larını Türkiye Modernize Edecek

bilal fza

SavunmaYunan basını duyurdu: Yunanistan F-16'larda bulunan o sistem için Türkiye'ye para ödeyecek!
Yunan Hava Kuvvetleri (HAF), F-16 savaş uçakları için gelişimi elektronik harp sistemleri gereksinimleri için Türkiye'ye para ödeyecek

https://sanayigazetesi.com.tr/yunan-basini-duyurdu-yunanistan-f-16larda-bulunan-o-sistem-icin-turkiyeye-para-odeyecek/

Kaynak: GDH Defence Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 12 Ağustos 2024, 22:35:18
Yunan F16larını Türkiye Modernize Edecek

bilal fza

SavunmaYunan basını duyurdu: Yunanistan F-16'larda bulunan o sistem için Türkiye'ye para ödeyecek!
Yunan Hava Kuvvetleri (HAF), F-16 savaş uçakları için gelişimi elektronik harp sistemleri gereksinimleri için Türkiye'ye para ödeyecek

https://sanayigazetesi.com.tr/yunan-basini-duyurdu-yunanistan-f-16larda-bulunan-o-sistem-icin-turkiyeye-para-odeyecek/

Biz An alQ 254 üretebiliyoruz mu? Ki Yunan alsın Mesajı Paylaş

Bu haberleri okudukça aklıma nedense hep Kadir İnanır geliyor .... Mesajı Paylaş

Türkiye'nin Tedarik Edeceği F-16 Blok 70 Savaş Uçağı ve Modernizasyon Kiti Sayısında Değişiklik Var Mı?

🗣️Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler:

"İmzalanan sözleşmenin detayları üzerindeki çalışmalar heyetler arasında görüşmeler vasıtasıyla sürdürülmektedir."

Þu Yaşar Bey'e hiçbir soru sormayın  çünkü hiçbir soruya açık-anlaşılır bir yanıt vermiyor...Tam MİT müsteşarı olacak adam...
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz