F-16 Modernizasyonu

Başlatan Þahinbey, 11 Ağustos 2009, 08:37:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ABD derin devleti içi çekişme ve operasyon olabilir. Mesajı Paylaş

F-16 Özgür modernizasyonunda kullanılacak kokpit.

Mesajı Paylaş

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı Yap
Haluk Bayraktar, Türkiye'nin SİHA teknolojisinde kazandığı bağımsızlığı, o günlere şahit bir komutanın dilinden anlattı:

"Uçakların bakımı yapılacağı zaman ABD'den bir mühendis geliyor, bir odanın içerisine giriyor, odayı kilitliyor ve ne yaptığını biz bilmiyoruz."

https://mobile.twitter.com/gdhdefence/status/1602621276174131200?cxt=HHwWgIC9vejj070sAAAA
Mesajı Paylaş
]

Kaynak kodu giriyordur...  ;D Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Siha ile uçak ne alaka onu anlamadım derken,  Predator Siha'dan bahsediyormuş uçak diye. Mesajı Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurulu üyesi  Erhan'dan F-16 Blok 70 çıkışı!

— "Depremlerden sonra Türkiye'nin F-16 talebini reddedeceğine inanıyorum"

— "Çin uçağı, Rus uçağı ve Eurofighter savaş uçağı gibi başka seçenekler de var"

Þu yazıyı gören de "ABD size F-16 verelim" diye yalvarıyor zanneder....
Mesajı Paylaş

Aman tanrım HAARP gerçekmiş.......  8) :o Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz