F-16 Modernizasyonu

Başlatan Þahinbey, 11 Ağustos 2009, 08:37:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buradaki amaç sadece motor çeşitliliğini arttırmak değil, üretim hızını da arttırmak. TEİ'nin veya Ukrayna motorunun yıllık üretimi yetersiz kalırsa, elinde alternatif olsun isteniyor. Ben bunu anlıyorum en azından. @serkan19762'nın dediği gibi, Ukrayna ile ortak şirket zaten kurmuşlardı. Türkiye'de bir üretim hattı açılırsa kazan-kazan durumu olur. Mesajı Paylaş

Ben halen savunma sanayisini takip ettiğim kişilerden sıkıntıların devam ettiğini duyuyorum. %100 yerlileşme tamamlanmadığı sürece ufak parçaların bile tedariğinde zorluk yaşama devam ediyormuşuz.

Hali ile Baykar'ın korkunç bir üretim ihtiyacı var ve bunu riske atmak istemiyorlar.

Maalesef bence de bizim en büyük sıkıntımız Rusların savaşın başında yaşadığı sorun olacak ve bizim onlar kadar zamanımız olmayacak. Mesajı Paylaş

MSB kaynakları:

💢 (Eurofighter Typhoon savaş uçağı tedariki) Yakın zamanda olumlu şekilde sonuçlanacağını bekliyoruz.

💢 F-16 Blok-70 tedariki kapsamında başlangıç ödemesinin yapılmasıyla birlikte sözleşmeler yürürlüğe girmiştir.

F-16'lar için ön ödemeyi de yapmışız....Hadi hayırlısı... Mesajı Paylaş

F-35'in de ön ödemesini yapmıştık.

F-16 modernizasyonu ön ödemesini de yaparız.

Sonra s-400'ün ikinci  bataryasını alır Rusya'ya da ödeme yaparız.

Sonra f-16 modernizasyonu ve ön ödemeleri de yanar.

Çünkü böyle tuhaf şeyler isteyen ve yapan biri var. Mesajı Paylaş

Kasım'ın 5'inde mi? Amerikan seçimleri; artık o saatten sonra modernizasyonun olup olmayacağı netlik kazanır. Mesajı Paylaş

Envanterimizdeki  F 16

2026 yilina kadar    modernizasyonu bitirmelidir

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 01 Kasım 2024, 01:59:04
abd tarafi abd yapilmazini istiyor

Türkiyede yapilmacak sari  kafada gelsede öyle olacak

pentagon öyle istiyor

Tumuçin Hocam, sana çok samimi bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen bir dershaneye gidip Türkçe dersi al. Özellikle yazma dersi al. Hem milliyetçiyim diyorsun ama kendi diline hiç değer vermiyorsun. Oğlum 6 yaşındayken senden daha doğru yazıyordu. Mesajı Paylaş

Timuçin bey bir ara düzeltmişti anlaşılıyordu yine bozdu Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SH - 01 Kasım 2024, 12:21:41
Alıntı yapılan: tumucin - 01 Kasım 2024, 01:59:04
abd tarafi abd yapilmazini istiyor

Türkiyede yapilmacak sari  kafada gelsede öyle olacak

pentagon öyle istiyor

Tumuçin Hocam, sana çok samimi bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen bir dershaneye gidip Türkçe dersi al. Özellikle yazma dersi al. Hem milliyetçiyim diyorsun ama kendi diline hiç değer vermiyorsun. Oğlum 6 yaşındayken senden daha doğru yazıyordu.

Kendisi bence çok kaliteli bir troll. Normalde böyle kötü kimse yazamaz mobil cihazlqr bile otomatik düzeltiyor. Tarzı bu keyif aldığı kanaatindeyim.  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz