ASELSAN'dan Genel Haberler

Başlatan SKYWOLF, 20 Ağustos 2009, 13:06:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

]

]

Nano olmaz o. Mikro olur. Nano dediğin ciddi ciddi bir sinek boyutunda olur. Mesajı Paylaş

Alıntı YapASELSAN'ın tedarikçi firmalarından Promec gece görüş sistemlerinde, termal kameralarda, lazer işaretleyicilerde kullanılan hassas yönlendirme birimini millileştirdi.
https://gucumuzbir.com/storage/files/
https://mobile.twitter.com/kimlikci_954
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yap
Turan Oguz @TyrannosurusRex

@aselsan Gen Md @halukgorgun:Tasarım süreci devam edip 2023 sonrası envantere girecek sistemler:
*SİPER Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi
*Üst katman balistik füze savunma sistemi
*Milli GNSS uydusu
*Yapay zekalı komutan yardımcısı
*Sürü halinde çalışan otonom kara, deniz, hava araçları
*Hassas güdüm teknolojileri
*Elektromanyetik fırlatma sistemi
*Yönlendirilmiş RF enerji silahları
*Yönlendirilmiş kızılötesi karşı tedbir sistemleri
*Mobil lazer silah sistemleri
*RF, kızılötesi ve akustik görünmezlik teknolojileri
*Yapay zeka, otonomi, robotik
*Harp oyunları, komutan asistanı, radarlar, komuta kontrol sistemleri, görüntü işleme alanlarında yapay zekayı kullanmaya gayret gösteriyoruz.
*Elektronik harp sistemleri de yine yapay zeka ile kullanılacak.
*Giyilebilir teknolojiler ve sensörler.
*Dış zırhlar.
*Artırılmış gerçeklik
Kuantum teknolojilerinin 2030'lu yıllarda kullanım alanına gireceği ifade ediliyor.

Biz de kuantum kriptoloji, kuantum haberleşme, kuantum bilgisayar, kuantum radar ve sensör teknolojileri alanlarında çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Mesajı Paylaş
]

SİPER Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi          tamam

Üst katman balistik füze savunma sistemi       nedemek Mesajı Paylaş

Alıntı YapAselsan millileştirme çalışmalarına yenilerini ekledi.

İhracat lisansına tabi ve yurt dışından alınan "Yüksek Torklu Burulma Yayı ve Kart Tutucu Kama Kilidi" millilestirildi.

https://mobile.twitter.com/TyrannosurusRex
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapGücümüz Bir @gucumuzbir

Millileştirme çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor.

İhracat lisansına tabi ve yurt dışından alımını yaptığımız "Li-Ion Pil Bloğu" Aspilsan Enerji A.Þ firması üzerinden millileştirildi.

@aselsan @TCSanayi @SavunmaSanayii @aspilsan_enerji
Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yapaselsan millileştirme çalışmalarına devam ediyor.
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapASELSAN @aselsan

Yerli ve milli ürünlerimizle ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. "Güneydoğu Sınırında Sınır Gözetleme Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik Tedarik Sözleşmesi" kapsamında teslimini gerçekleştirdiğimiz Dragoneye termal kameralarımızla sınırlarımız daha güvenli olacak.

Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz