S 400 Hava Savunma Sistemi

Başlatan Þahinbey, 26 Ağustos 2009, 11:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya'da S-400'ler test edildi. Havada Vurdu!

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hangi irtifa ve menzilde vurduğu beli değil. Sanki vurulmuş bir hedefin tekrar tekrar vurulması gibi anladım. Isı ve duman yayan hedef ilk temastan öncede dönerek aşağı düşüyor gibiydi.

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: fırtına06 - 31 Mart 2021, 10:40:09
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 31 Mart 2021, 10:24:24
Rusya'da S-400'ler test edildi. Havada Vurdu!

S-400'leri bir şeyler vururken gördük en sonunda serkan bey konuya çağrılıyorsunuz :) :)

Gördüm , gördüm... İsmail Demir'i aradım "Hemen 2.sistem S-400'ü sipariş edin" dedim... :D Mesajı Paylaş

Neyse ki bu atışlarda füze fırlamayıp, geri düşen füze olmadı.

Evet, çekimlere bakınca, vuruş irtifası düşük tutulmuş gibi.

Aslında bu tür atışlarda bence en önemli husus, atışın elektronik harp yani sinyal baskısı altında yapılması.

Malum, normal zamanda düşman mutlak suretle bi şekil rf bastırma yapacaktır. Mesajı Paylaş

Yusuf Akbaba :
Birisi Ruslara artık şunu anlatmalı, füze atış videosu paylaşıyorsan hedefi vurma anını da paylaşacaksın.  :D :D :D

Benimle aynı düşünen biri daha çıktı sonunda.... Mesajı Paylaş

Yav serkan hoca, füze hedefi vuramıyosa adamlar ne yapsın, karavanayı mı paylaşsın. :)

Belki de bilinmezliğe oynuyorlar. Mesajı Paylaş

Rusya, dördüncü çeyrekte Hindistan'a S-400 hava savunma sistemi tedarik etmeye başlayacak. Interfax haber ajansının aktardığına göre Kremlin, dördüncü çeyrekte Yeni Delhi'ye S-400 tedarikine yönelik hazırlık yapıyor.

Hindistan, sistem için toplam 5,43 milyar dolarlık tedarik sözleşmesini 2018'de imzaladı. S-400 tedariki nedeniyle ABD'nin Türkiye'yi JSF F-35 Þimşek II programından çıkarmasının ardından, Hindistan için benzer bir yaptırımın uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu. The National Interest'ten Peter Suciu, Rusya'nın her durumda S-400 için yabancı alıcı bulacağı ve Hindistan almazsa, büyük olasılıkla Pakistan'ın sisteme talip olabileceğini yazmıştı.

https://www.c4defence.com/hindistana-s-400-teslimati-basliyor/ Mesajı Paylaş

Rusya İle Ortak Üretim İçin Adım Atıldı: S400'ler Türkiye'de Üretilecek

Mesajı Paylaş

Rusya'dan flaş S-400 açıklaması: Türkiye ile yeni anlaşma imzalanacak

Son dakika haberine göre Rus askeri ihracat şirketi Rosoboronexport, Türkiye ile yeni S-400 anlaşmasının yakında imzalanacağını duyurdu.

Rus askeri ihracat şirketi Rosoboronexport'un genel direktörü Aleksandr Miheyev, Türkiye'ye yeni bir parti S-400 sevkiyatını içeren anlaşmanın yakında imzalanacağını söyledi.

Sputnik'te yer alan habere göre; Rosoboronexport Genel Müdürü Aleksandr Miheyev, Türkiye'ye yapılması planlanan ikinci parti S-400 sevkiyatına ilişkin bir soru karşısında "S-400 hava savunma sistemine gelince, görüşmeler devam ediyor. Görüşmelerin son aşamasında olduğumuzu söyleyebilirim. Yakında partnerlerimiz ile bunu resmileştirip anlaşmayı imzalayacağız" dedi.

https://www.mynet.com/rusya-dan-flas-s-400-aciklamasi-turkiye-ile-yeni-anlasma-imzalanacak-110106845602?utm_source=partner&utm_medium=gazetekeyfi
Mesajı Paylaş

Sputnik haberi dediği anda haberi okumayı bırakıyorum... Aynı bizdeki Akit , Star vs zırdavat neşriyat gibi...

Ciddiye almayın... 2 hafta da bir S-400 Antlaşması tamam haberi yapıyor bu Rus ajanı site...
Diğer hafta da " Türkiye Su-57,Su-35 istiyor" haberi verir...

Dönüşümlü haberler yani... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz