S 400 Hava Savunma Sistemi

Başlatan Þahinbey, 26 Ağustos 2009, 11:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Öyle görünüyor ki dolar bu kiş 30 lirayi bulacak. Aktive edilmesi pek bir şeyi değistirmez. Kullanmayacaksak neden aldik? Süs için mi? Oldu olacak eski zamanlardaki gibi üstüne elişlemesi örtü örtelim 😉  Misafir gelince üstünü açarız.
Mesajı Paylaş

Benim tahminim aktive  aciklanmiyor olabilir

böyle seyler gizlidir (top secret) aciklamaya mecburmuyuz

orta asyadaki Türk devletleriyle orta para birimi kullaninmaya baslanacaktir  secim 2023 sonra

dolar molar kalmayacaktir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 26 Ağustos 2022, 22:50:19

orta asyadaki Türk devletleriyle orta para birimi kullaninmaya baslanacaktir  secim 2023 sonra

dolar molar kalmayacaktir

Evet dolar yerine Kımız kullanacağız... Mesajı Paylaş

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Yunanistan, Rusya'nın izni olmadan S-300'leri devredemez

"İznimiz olmadan Yunanistan'ın hiç kimseye bu sistemleri devretme hakkı yok.

Bunu Yunanlara hatırlattık."

S-400'lerimizi başka bir ülkeye devretme meselesine de bir yanıt vermiş Lavrov... Mesajı Paylaş

S400'ü kim devir edebiliriz ki? Bu arada Yunanlılar da kutularında bekletiyormuş S300'leri. Hatta kendi S300'leri bile değil sanırım Rumlardan gelmiş onlar da. Mesajı Paylaş

Jaf projesinden çıkartılmadik mi ne diye s400 sorun oluyor. Yunanistan'in S300 depoda da bizim ki aktif mi ayrıca bu da ayrı bir soru. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 26 Ağustos 2022, 20:17:29
Aktive edildiği anda dolar 30 lira olur...

Merhaba,

Ufak bir off-record bilgi vermek isterim.Rusya'dan alınan S-400 sistemi şu an aktif bir şekilde orman örtüsünün sık olduğu! bir bölgede gerekli gizlilik prensipleri içerisinde yarı-aktif şekilde hizmet veriyor.

Saygılarımla

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 26 Ağustos 2022, 22:50:19

dolar molar kalmayacaktir

Siz Bilal Feyza izlemeye devam edin.

Bu Türk Devletlerinin hepsini toplasanız bir tane Türkiye etmiyor. Hemen hemen hepsi gelişmeye çalışan, demokrasiden uzak, hırsızlığın had safhada olduğu tek adam rejimleri. Afrika'dan hallice yönetiliyor. Zaten daha Türkmenistan'ı bile gözlemci statüsünden adaylığa getiremediler.

Mesajı Paylaş

Demek Ankara'ya konuşlandırılmış. Ben S400'e  Boğazların korunması görevini verirler zannediyordum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz