S 400 Hava Savunma Sistemi

Başlatan Þahinbey, 26 Ağustos 2009, 11:51:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapBakan Çavuşoğlu'ndan kritik F-35 açıklamaları.

- Donald Turump: "S-400'leri aktife etmezseniz durumu idare ederiz"
https://savunmasanayist.com/haberler/bakan-cavusoglundan-kritik-f-35-aciklamalari/amp/?__twitter_impression=true
Mesajı Paylaş
]

Haydaa...

Döndük mü yine başa? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: カメせ - 24 Eylül 2019, 15:29:07

Kaynak nedir ? Göremedim hiçbir yerde. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mermi - 24 Eylül 2019, 16:06:29
Alıntı yapılan: カメせ - 24 Eylül 2019, 15:29:07

Kaynak nedir ? Göremedim hiçbir yerde.

https://www.haberturk.com/abd-den-turkiye-ye-yeni-teklif-tek-kosul-2525045 Mesajı Paylaş

Rusya Federasyonu, gerçekleştirdiği tatbikatta S-400 hava ve füze savunma sistemini test etti.

TÜM SALDIRILARI PÜSKÜRTTÜ

Alçak irtifa, hızlı ve yüksek manevra kabliyetli hedeflerde test edilen S-400 hava ve füze savunma sistemi, tam not aldı.

S-400 birimleri, uçak ve helikopterlerin konvansiyonel silah saldırılarını püskürttü.

https://www.ensonhaber.com/rusya-s-400leri-tatbikatta-kullandi.html

Bizde 5-6 adet test füzesini Tuz gölü deneme alanında ateşlesekte birilerini kudurtsak umarım yakında gerçekleşir. Mesajı Paylaş

Tank deyince: Almanlar, Denizaltı deyince: Amerikalılar ve Hava Savunma Sistemi deyince'de kesinlikle: Ruslar gelir aklıma. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

5 seneye kadar 3'ünü de geçeriz evelallah... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 19 Ekim 2019, 19:05:10
5 seneye kadar 3'ünü de geçeriz evelallah...
Nasıl olacak anlatsana biraz... Mesela  5 yıl içinde Akuladan daha iyi bir denizaltı mı yapacaksın ? Yine 5 yıl içinde S500den - THAAD'dan -Arrow3'ten daha iyi bir HSS mi yapacaksın ? Altay tankıyla mı geçeceksin 5 senede.. ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 19 Ekim 2019, 19:25:53
Alıntı yapılan: serkan1976 - 19 Ekim 2019, 19:05:10
5 seneye kadar 3'ünü de geçeriz evelallah...
Nasıl olacak anlatsana biraz... Mesela  5 yıl içinde Akuladan daha iyi bir denizaltı mı yapacaksın ? Yine 5 yıl içinde S500den - THAAD'dan -Arrow3'ten daha iyi bir HSS mi yapacaksın ? Altay tankıyla mı geçeceksin 5 senede.. ?

Yorumumun son kelimesini dikkatli oku... Sadece espiri yaptım dostum , sadece espiri...  8) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz