Yonca-Onuk ve MRTP Haberleri

Başlatan Þahinbey, 08 Eylül 2009, 10:10:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu Yonca-Onuk şirketinin savaş gemisi , fırkateyn , korvet , hücumbot  üretme kapasitesi var mı? ya da olabilir mi? Böyle bir niyetleri var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 28 Mart 2020, 15:35:47
Bu Yonca-Onuk şirketinin savaş gemisi , fırkateyn , korvet , hücumbot  üretme kapasitesi var mı? ya da olabilir mi? Böyle bir niyetleri var mı?

Yonca-Onuk senelerdir dünyanın en gelişmiş kompozit hücumbotlarını geliştiriyor, üretiyor ve dünyaya satıyor!
Seneler önce Pakistan için üretilen botun denemelerine katılmıştım. Aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Daha önce Ekber Bey ile yaptığım görüşmelerden edindiğim izlenime göre mevcut hücumbotlarını olabildiğince büyütmenin üzerinde bir hedeflari yok gibi görünüyordu. Fransızların yarı batık bir korvet konseptini gösterip böyle bir tasarım yapamaz mıyız diye sormuştum yanılmıyorsam.

Ama görünüşe göre hedefler büyük. Sergilenen konsept güzel ve hatta çok daha iyisini yapabileceklerine güvenim tam. Kendilerini dünyaya ispatladılar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: serkan1976 - 28 Mart 2020, 17:03:23
Hangisi sizsiniz acaba  :D

Videoda kameranın genel görüş alanının arkasında olduğum için sadece bir an için görünüyorum. :)
Ama o geziden fotoğraflarımız var. Güzel anıydı.

Þapkalı olan ben ve yanımdaki de nam-ı diyar Kılıç...
Ünvanını yazardım ama kızar sonra.  ;D ;D

Bu fotoğrafta ve videoda da görülen, üzerinde bulunduğumuz bu alana Harpoon lançeri yerleştirildi.
Ekber Bey'in arkasındakilerin bir bölümü o zamanki bizim ekip. Kılıç, ben, Akıncı, Avcı, Tfist, Anathema ...
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bu gezi galiba 2009' da yapılmıştı. TRM' de konunun işlendiğini hatırlıyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Partikül - 28 Mart 2020, 18:34:52
Bu gezi galiba 2009' da yapılmıştı. TRM' de konunun işlendiğini hatırlıyorum.

Evet. O tarihlerde...

Alıntı yapılan: Mermi - 28 Mart 2020, 19:04:43
TRM deki Kılıç ' mı ?

Evet. Ta kendisi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Mart 2020, 18:03:33
Alıntı yapılan: serkan1976 - 28 Mart 2020, 17:03:23
Hangisi sizsiniz acaba  :D

Videoda kameranın genel görüş alanının arkasında olduğum için sadece bir an için görünüyorum. :)
Ama o geziden fotoğraflarımız var. Güzel anıydı.

Þapkalı olan ben ve yanımdaki de nam-ı diyar Kılıç...
Ünvanını yazardım ama kızar sonra.  ;D ;D

Bu fotoğrafta ve videoda da görülen, üzerinde bulunduğumuz bu alana Harpoon lançeri yerleştirildi.
Ekber Bey'in arkasındakilerin bir bölümü o zamanki bizim ekip. Kılıç, ben, Akıncı, Avcı, Tfist, Anathema ...
Sn Skywolf,
Harpoon lançeri yerleştirildi diyorsunuz.
Bu hangi gemi? Mrtp33 ya da 34 mü? Bunlara harpoon yerleştirilmesi konuşuluyordu.
Þu an oturduğum yerden iki adet mrtp33 görebiliyorum. Ancak yeni Sarp dışında birşey göremiyorum. Bakıyorum arkada harpoon yok bu gemilerde.
Yoksa yeni bir gemi den mi bahsediyorsunuz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 28 Mart 2020, 23:27:32

Sn Skywolf,
Harpoon lançeri yerleştirildi diyorsunuz.
Bu hangi gemi? Mrtp33 ya da 34 mü? Bunlara harpoon yerleştirilmesi konuşuluyordu.
Þu an oturduğum yerden iki adet mrtp33 görebiliyorum. Ancak yeni Sarp dışında birşey göremiyorum. Bakıyorum arkada harpoon yok bu gemilerde.
Yoksa yeni bir gemi den mi bahsediyorsunuz?

Pakistan'da yaşamıyorsanız görememeniz normal.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Mart 2020, 16:39:19

Yonca-Onuk senelerdir dünyanın en gelişmiş kompozit hücumbotlarını geliştiriyor, üretiyor ve dünyaya satıyor!
Seneler önce Pakistan için üretilen botun denemelerine katılmıştım..
.

Aslında Harpoon yerleştirildi dememliydim. Yeleştirilecekti. Ama bu işi Pakistanlılar yapacaktı. Yerleştirildi mi bilmiyorum! Normal şartlarda yerleştirilmiş olması gerek.

Bizim testine katıldığımız bir MRTP 33 botuydu. PNS Karrar. Aşağıdaki de PNS Zarrar. Üzerindeki Harpoon sistemi muhtemelen fotomontajla yerleştirilmiş. Çünkü Yonca-Onuk tanıtımı resimlerde, en alttaki resimde olduğu gibi füzeler diğer tarafa bakıyor.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz