Yonca-Onuk ve MRTP Haberleri

Başlatan Þahinbey, 08 Eylül 2009, 10:10:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ekber Bey'in Facebook sayfasına bugün eklediği fotoğraf, Malezya'ya yola çıkan ONUK MRTP16. :)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

KAAN serisinin 99. botu suya indirildi.
Maşallah!
Nice 99'lara inşallah... :)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

99. Tekne Katar Deniz Kuvvetleri yolcusu. :) Mesajı Paylaş

Ekber bey'e ve ekibine,kendileriyle gurur duymamız için bize bu kadar çok neden verdikleri için teşekkür ederiz... Mesajı Paylaş

Yahu epey zaman olmuş; 2007 de gitmiştik tersaneye,yeniden bir ziyaretin vakti çok gelip geçmiş.Sky bir organizasyon yapıp ziyaret etsek mi Ekber beyi ne dersin,hazır seninde zamanın varken ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 24 Ocak 2013, 17:38:24
Yahu epey zaman olmuş; 2007 de gitmiştik tersaneye,yeniden bir ziyaretin vakti çok gelip geçmiş.Sky bir organizasyon yapıp ziyaret etsek mi Ekber beyi ne dersin,hazır seninde zamanın varken ?

Neden olmasın :) Ekber Bey ile görüştüm bugün. 26 yılda geldik bu noktaya dedi. Dedim 199. tekne için 26 yıl beklemeyeceğiz ama. :D Mesajı Paylaş

öncelikle aranıza yeni katıldım arkadaşlar.İlk sorum bu mrtp lerden TSK da kaç tane var? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Alıntı yapılan: enes8101 - 26 Ocak 2013, 09:24:18
öncelikle aranıza yeni katıldım arkadaşlar.İlk sorum bu mrtp lerden TSK da kaç tane var?

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=32.0 Mesajı Paylaş

Ekber beyi ve ekibini kutlar başarılarının devamını dilerim umarım yaptıkları gemileri dahada geliştirerek daha komplike ve çok fonksiyonlu botlar üretir. Mesajı Paylaş

ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz