Tank Modernizasyonu

Başlatan levo, 08 Eylül 2009, 14:42:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Meskün mahal ve kapalı ortam çatışmalarında güç / hız ihtiyacı fazla olmadığından kesinlikle görev yapar; ancak cephe savaşı, ağır doğal şartlar ve yüksek meğilli yerlerdeki çatışmalarda güç ve hız eksikliği hissedilecektir kanaatindeyim Mesajı Paylaş

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Tankı yavaşlatıcak bu doğru ama personel ve tank kaybınıda azaltıcak bunu unutmamak lazım meskun mahalde zorun olmaz ama açık alanda sıkıntı yaratıçağı kesin Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Mart 2018, 19:47:09
! No longer available

Bu eleman çok sallıyor saçma sapan konuşuyor wot oynayan çocuk kitleside peşinden gidiyor Mesajı Paylaş
Tanrı Türkü korusun

Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 24 Mart 2018, 12:54:28
birader karşında tankmı varki m 60 modernizasyonunu beğenmiyorsun.arazide hewale m1 abrams mı verdiki abd yapılan modernizasyon işe yaramaz olsun.105 lik topta gayet yerinde hem eldeki mühimmatı tüketirler hem piyadeye destek olurlar.bol bol hewal çoşturucu mühimmat yakacaklar işte olay bu kadar basit arazide piyade miz 48 km/h ten hızlımı ilerliyorki fazla hıza ihtiyaç duyalım yada roketten kaçabilecek hızda bir tank varmı dünyada.bu soruların cevaplarını asker vermişki bu modernizasyonu yapmış.leopard a7 olsa bile anti tank roketinden kaçamayacağına göre geriye zırh ve aks leri kalıyor.bizimkilerde önce zırhı ve sonrada elektrooptikleri değiştirmişler eklemişler şimdilik yeterli olmuş.aks eklenince zaten tek sorunu sabot kalacak onun içinde tank savaşı olmalı oda suriyede yok tsk nın karşısına bu modernizasyonla suriye tank süremez yemez yani.savaş durumunda bile perişanlıktır bu onlar için.40 tank modernize edilip arazide denendikten sonra bu sayı tüm m60 lara uygulanacak şekilde genişletilecektir.

Bence kardeşim bir daha oku ne yazdığımı yanlış yorumlamışsın. Modernizasyonu beğenmediğimi söylemedim.

Dedim ki Bu tankları aktif amt'erden çok sınır ötesi harekatlarda askerlerle birlikte hareket edecek yürüyen zırhlı top destek platformu gibi görmek gerek .

Eğer elimizde modern bir amt olsun istiyorsak Leo 2a4 ve leo 1 leri modernize etmek lazımdır. Dedim. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

TRP2A lara ne oldu? Zırh paketinin altında kalmış. Onların görevini ne yapacak? Mesajı Paylaş

M60A3 modernize sonrası artan yükten dolayı motor gücünün yetersiz kalabiliceği görüşü belirtilmişti.
Nette İtalyanlar tarfından 1 M60A3  üzerine yapılmış uygulamanın linkini paylaşıyorum . Leonardo uygulamasında dikkatimi özellikle  motor modifikasyonu ile ilgili kısımda artan ağırlığa karşın yapılan modifikasyon sonrası +20% güç artışı olduğu belirtiliyor.

http://www.tanks-encyclopedia.com/modern/Italy/leonardo-m60a3-upgrade-solution/
Mesajı Paylaş

Motora pek takılmayın. Bu tanklar mevzi tutacaklar şimdilik. 3-4 seneye de motor konusunda milli çözümler gelecektir. O zaman gerek duyulursa motorları yenilenebilir. Asıl acil mesele Leo'lara ne olacağı. Mesajı Paylaş

leopard-1 tankları maalesef antlaşma gereği sadece savunma durumunda kullanılabiliyor.Aslında çok işe yararlardı.O zaman ki alımda nasıl böyle bir antlaşmaya imza atıldı ilginç. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz