Tank Modernizasyonu

Başlatan levo, 08 Eylül 2009, 14:42:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tankta modüler kompozit zırh plakaları takılmış. Reaktif zırh yokmuş gibi duruyor.  Anlaşılan tandem anti tank füzelerini pulatla vurmayı planlıyorlar. Yapılış amaçları ve süreçleri düşünülünce o kadar kötü değil bence arkadaşlar.

Bence bu tasarıma magachlardaki gibi zincirler, pulat , yarı kafes zırh vs gelecektir. Gerçi tankıda fazla ağırlaştırıp kaplumbağaya dönüştürmeye gerek yok.

Bu zırh plakalarının mantıklı bir yerleşimi, sarp ve pulatla leo 2a4ler çok iyi seviyeye gelirler. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 23 Mart 2018, 11:38:43
Tankta modüler kompozit zırh plakaları takılmış. Reaktif zırh yokmuş gibi duruyor.  Anlaşılan tandem anti tank füzelerini pulatla vurmayı planlıyorlar. Yapılış amaçları ve süreçleri düşünülünce o kadar kötü değil bence arkadaşlar.

Bence bu tasarıma magachlardaki gibi zincirler, pulat , yarı kafes zırh vs gelecektir. Gerçi tankıda fazla ağırlaştırıp kaplumbağaya dönüştürmeye gerek yok.

Bu zırh plakalarının mantıklı bir yerleşimi, sarp ve pulatla leo 2a4ler çok iyi seviyeye gelirler.

+1
Katılıyorum. Bu fotoğraflar bitmiş halini göstermiyor bence. Bana göre bu sadece sistemlerin tank üzerinde yerleşiminin denendiği bir prototip. Son halini aldığında çok daha farklı görüneceğini düşünüyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu zırh plakalarının mantıklı bir yerleşimi, sarp ve pulatla leo 2a4ler çok iyi seviyeye gelirler.

zincirler ne işe yarıyor Mesajı Paylaş
Tanrı Türkü korusun

Alıntı yapılan: Alparslan - 23 Mart 2018, 11:58:25

zincirler ne işe yarıyor

Tankın hassas bölgelerini, plaka konamayacak bölümlerini sınırlı da olsa dış etkenlere karşı korumak . ucu ağır toplu zincirler yan yana. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Tanrı Türkü korusun

Gözlerime inanamıyorum  :o O düdüklü tencere buna mı döndü şimdi.. Gerçekten tebrikler mükemmel olmuş hele Pulat takılırsa M1 Abrams'a döner :) O kadar laf ettik ama adamlar çalışıyormuş gerçekten. Kaç araç modernize edilecek bilgi var mı? Ne var ne yok böle yapsınlar :) Mesajı Paylaş

Þimdilik 40 tank. Ama Askerler beğenirse bu sayı çok artacaktır. Mesajı Paylaş

Daha önce gördügümüz fotoların görüntü açıları bizi yantmiş. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz