Hakkari'de çatışma: 1 asker yaralı

Başlatan Þahinbey, 08 Eylül 2009, 16:47:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girilen çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde arazi arama ve tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri ilçenin Kazan Vadisi yakınlarında bir grup terör örgütü PKK üyesi ile karşılaştı.

Çıkan ve halen devam ettiği bildirilen çatışmada ilk belirlemelere göre bir askerin yaralandığı öğrenildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'ndan havalanan helikopterinde bölgedeki operasyona hava destekli olarak katıldığı belirtildi.

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=206657 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 2,793 
  • Terörizm ve Kaçakçılıkla İlgili Haberler
  • 3 Yanıtlar

Çukurca Kırsalında yapılmakta olan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında; 8 Eylül 2009 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile çıkan çatışmada 1 Askeri personel şehit olmuştur.

http://www.tsk.tr/HABERLER_ve_OLAYLAR/5_Bolucu_Teror_Orgutuyle_Mucadele/bolucu_teror_orgutuyle_mucadele_2009.htm Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çukurca'da 1 terörist öldürüldü
Çatışmalar devam ediyor

10.09.2009 11:11
Hakkari'nin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Kazan Vadisi'nde çıkan çatışmada 1 terörist ölü ele geçirildi.

Kazan Vadisi önceki gün kırsalında çıkan çatışmalarda 1 astsubay şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. Bu çatışmanın yaşandığı bölgede süren operasyonlarda 1 terörist silahı ile birlikte ölü ele geçirildi.

Çatışmaların devam ettiği Kazan Vadisi'nin askerler tarafından tamamen abluka altına alındığı ve operasyonların hava desteğiyle devam ettiği belirtildi.

CİHAN Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz