FREMM

Başlatan WOLF, 22 Mart 2009, 10:19:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 17,287 
  • Deniz Araçları Galerisi/ Naval Vessel Gallery
  • 21 Yanıtlar

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Mesajı Paylaş

Fremm'in Üretim Bandı...

Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

adamlar  köşeyi  dönecek  ,   tf-2000  için  neyi  bekliyoruz  anlamıyorum  ,  bölgede  fırkateyn ihtiyacı  duyan birçok  ülke abd  ve  alman  sınırlandırması  içerisinde  satılan  fırkateynleri  bırakıp  bu  gemiye  yönelecek , biz  geç kalıyoruz bence.  adamlar  şimdiden  20 +   gemiyi  garantilemişler  gibi  birçok  ülke  şimdiden  yüksek  rakamlarda  alımlar  düşünüyor    ,  hiç  olmazsa  araplara  satsaydık  kafadan  3  milyar  dolarlık bir  pazar  ortaya  çıkardı , tersane  var  mühendis  var  tenknisyen  var  ama  icraat  yok  ,  bu  pazarı  hafife  almamak  lazım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 30 Eylül 2011, 12:23:41
adamlar  köşeyi  dönecek  ,   tf-2000  için  neyi  bekliyoruz  anlamıyorum  ,  bölgede  fırkateyn ihtiyacı  duyan birçok  ülke abd  ve  alman  sınırlandırması  içerisinde  satılan  fırkateynleri  bırakıp  bu  gemiye  yönelecek , biz  geç kalıyoruz bence.  adamlar  şimdiden  20 +   gemiyi  garantilemişler  gibi  birçok  ülke  şimdiden  yüksek  rakamlarda  alımlar  düşünüyor    ,  hiç  olmazsa  araplara  satsaydık  kafadan  3  milyar  dolarlık bir  pazar  ortaya  çıkardı , tersane  var  mühendis  var  tenknisyen  var  ama  icraat  yok  ,  bu  pazarı  hafife  almamak  lazım.

tf-2000 gelinceye kadar fremm alırsak hiç şaşma sayın enes  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz