Bayramınız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 19 Eylül 2009, 18:26:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramlar; milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 37,498 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 60 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Allah razı olsun abı, cumlemızın bayramı mubarek olsun.. :D Mesajı Paylaş

Bayramınız kutlu olsun kardeşlerim Mesajı Paylaş

Herkesin bayramı kutlu olsun Mesajı Paylaş

Herkezin bayramı kutlu olsun!.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 29 Ekim 2009, 16:18:30
Herkezin bayramı kutlu olsun!..

Sağol ama biraz geç olmadı mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Ekim 2009, 19:58:05
Alıntı yapılan: Felix - 29 Ekim 2009, 16:18:30
Herkezin bayramı kutlu olsun!..

Sağol ama biraz geç olmadı mı?
Başlıktan haberdar değildim kusura bakmayın.Geç olsunda güç olmasın abi kızma yahu.... ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 30 Ekim 2009, 12:21:46

Başlıktan haberdar değildim kusura bakmayın.Geç olsunda güç olmasın abi kızma yahu.... ;D ;D

Kim kızıyor yahu. Bana asabiymişim gibi davranmayın yahu :) Mesajı Paylaş

Bende kutlarım ama seneye kutlayamayacağız anlaşılan. :(

AKP, Fransız'ın yapamadığını yaptı
ve Maraş'ta Türk Bayrağını yasakladı!

http://yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=25408 Mesajı Paylaş

Herkesin Bayramı kutlu olsun

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz