Bayramınız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 19 Eylül 2009, 18:26:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bütün forum ahalisinin, milletimizin, İslam dünyasının ramazan bayramı kutlu olsun.
Aceleden yazmayı unutmuşum, Zafer bayramımız da kutlu olsun. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bende herkezin ramazan bayramini simdiden kutluyorum... Mesajı Paylaş

Herkese sevdikleriyle şeker tadında bir bayram diliyorum ayrıca tüm milletimizin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu olsun.. Mesajı Paylaş

Bu sene çifte bayram var. Aslında bizim için üç bayram bir arada. ;)

Herkesin bayramlarını kutlarım.  :D Mesajı Paylaş

iki bayramınızda hayırlara vesile  olsun  :) Mesajı Paylaş

slm tum ulusumuzun ve islam alemi
nin bayramini kutlararim...saygilar
Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Tüm İSLAM alemi ve TÜRK ulusunun bayramını en işten dileklerimle kutlarım.Hayırlı bayramlar.
Mesajı Paylaş

Tüm forum ahalisinin bayramı kutlu olsun...
Hoşgeldim Murat abi,seni tekrar forum semalarında görmek güzel... Mesajı Paylaş

Ramazan bayramının; milletimizin birliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramı kutlu olsun... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz