Bazı konulara cevap-yorum yazamıyorum. neden?

Başlatan amiral, 15 Ekim 2009, 20:00:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 6,603 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 7 Yanıtlar

Hazır konu açılmışken bende sorayım,

Öncelikle sayın amiral'in verdiği linkteki konuyu göremiyorum( ??? )

Birde; üyelik seviyem yeni olarak gözüküyor, bu kalkar mı, nasıl ve ne zaman kalkar, artısı eksisi var mıdır?

Saygılar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: amiral - 15 Ekim 2009, 20:00:42
aşağıdki linkteki konuya cvp yazamıyorum neden?
http://www.defenceturk.com/index.php?topic=1221.0;topicseen

saygılar...

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=39.0

Aradığın cavabı buradan bulabilirsin...

Zannedersem yöneticiler bilgi verdikten sonra yorum yapabiliyor ama biz değil... Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

iyide verilen linkteki yazıyı okudum ama millte cevap yazmış ben onu soruyorum. herneyse ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: amiral - 17 Ekim 2009, 21:06:24
iyide verilen linkteki yazıyı okudum ama millte cevap yazmış ben onu soruyorum. herneyse ;)

O bölüme sadece yöneticiler ve yönetimin kriterlerine göre konu hazırlayanlar yazabliyor. Hiç içerisinde yorumler ve tartışmalar olan ansiklopedi gördünüz mü? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Ekim 2009, 21:29:13
Alıntı yapılan: amiral - 17 Ekim 2009, 21:06:24
iyide verilen linkteki yazıyı okudum ama millte cevap yazmış ben onu soruyorum. herneyse ;)

O bölüme sadece yöneticiler ve yönetimin kriterlerine göre konu hazırlayanlar yazabliyor. Hiç içerisinde yorumler ve tartışmalar olan ansiklopedi gördünüz mü?

Evet ben gördüm işte link;

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=1221.0;topicseen

Yani burada yorum yok mu?

Yoksa ben mi yanlış görüyorum...

3 yönetici de kendi görüşlerini ve yorumlarını bildirmişler...

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Ben yok demedimki zaten.  Olmaması gerektiğini ima ettim. Anlaması gerekenler anlamışlardır umarım. O bölümdeki konularla ilgili yorum yapmak isteyenler, konuyla alakalı bir bölümde yorum yapmak istedikleri konunun linkini vererek yeni başlıkla konu açabilirler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Evet gerçekten uzun süreden beri unuttuğum birşeydi bu.Bir kere unutarak yazmısım.
Kendiminkini sildim,buna bir çözüm bulunması gerekiyor.Ayrı konu açmak olmaz bence. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz