(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaslar bu motorun Patentini buldum buyurun.

http://www.wipo.int/pctdb/en/fetch.jsp?LANG=ENG&DBSELECT=PCT&SERVER_TYPE=19-10&SORT=11289098-KEY&TYPE_FIELD=256&IDB=0&IDOC=1692293&C=10&ELEMENT_SET=B&RESULT=1&TOTAL=2&START=1&DISP=25&FORM=SEP-0/HITNUM,B-ENG,DP,MC,AN,PA,ABSUM-ENG&SEARCH_IA=EP2008006459&QUERY=%28IN%2fYildiz+AND+IN%2fMuammer%29+ Mesajı Paylaş

Projeyi Almanca anlatmışlar anlamadım ama :) Sistemi anladım pek yeni bir konu değil ama yine de daha tam başarılı olan yok. Mesajı Paylaş

. Mesajı Paylaş

Ankayı İlk defa uçarken gördüm. Valla insanı bir gurur kaplıyor her ne kadar elimiz değmesede..

Ama ilk kalkışta bir aksaklık çarptı gözüme.Pekte iyi kalkamadı, hatta uzun bir mesafe de yükselemedi.. Acaba geçen bahsedilen ankanın inişiyle ilgili sıkıntının başlangıcı böyle olmasın..

Neyse canım o kadar da olsun artık.. Sonuçta uçuyor ya o bize yeter :D Mesajı Paylaş

Adı üstünde "ilk uçuş".
Sorun pilotajda da olsa, yazılım ya da tasarımda da, amaç uçağın havalanması, uçması ve inmesiydi. Bunların tümü de başarıldı. Þimdi mutlaka TAI aksaklıkları gideriyordur.
Emin olmalıyız ki, "ikinci uçuş", "ilk uçuş"tan çok daha iyi olacaktır...
Her şey iyi gidiyor... Mesajı Paylaş

bence  oldukca  güzel kalktı   ilk  etapta  biraz  yamuluyor  gibi  göründü  ama  kameranın  hareketlerindende  olabilir   
Mesajı Paylaş

slm turk bilim insani artik bazi seyllllleri asmaya basladi tum emegi geceenleri tebrik etmek lazim daha nice guzel haberlerle bizi sevindirmeleri dilegiyle tebrikler saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

İhayı kullanan oparatör acemiye benziyor. iha kalkar kalkmaz yan yatıyor. inerken hasar almasının sebebide oparatör hatası olabilir. Oparatörlerin deneyimi zamanla artar sorun kalmaz....

Videyodaki ihanın törende tanıtılan ihayla aynı olmadığını düşünüyorum. İlk ihada göze çarpan aselflir'in takıldıgı yerde oyuk (yuva) vardı bunda yok. Tören videyolarını tekrar izleyin.
Videyo için teşekkürler. Mesajı Paylaş

Video yu ben göremiyorum bir türlü. Sorun bende mi  ???  yoksa vidyoda mı yardımcı olursanız sevinirim  :)
Hallettim yine de sağ olun. Mesajı Paylaş

Bence kullanıcı hatası gibi duruyor . Kalktıktan sonra kamera dönünce gayet güzel gidiyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz