(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bence Amerikaya filan vermeyelim adamlar bize sürekli zarar veriyorlar. Ne gerek var da Amerikaya satalım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Burak3200 - 18 Şubat 2011, 16:40:58
Bence Amerikaya filan vermeyelim adamlar bize sürekli zarar veriyorlar. Ne gerek var da Amerikaya satalım.

57 bot demek ne demek biliyormusun yunan olsa yunana bile satılır. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Olabilir ama Onukta oldugu gibi yapılmasın bize F-16da nasıl yasaklar koyuyorlarsa bizde onlara bunun gibi birşey yapabiliriz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hawkerx - 18 Şubat 2011, 16:33:42
Alıntı yapılan: tr(b) - 18 Şubat 2011, 16:29:37
TRT ye adam çıktı anlattı projeyi istediler verdik sonra vazgeçtiler dedi. 57 adet satma hayali güme gitmiş olmasın.

Öyle oldu sonra bu haber çıktı

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=3027.msg22578;topicseen#msg22578

linke videyoyu ekledim ordan bakarsın. Konuyu dağıtmıyalım

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 18 Şubat 2011, 16:46:30
Alıntı yapılan: Hawkerx - 18 Şubat 2011, 16:33:42
Alıntı yapılan: tr(b) - 18 Şubat 2011, 16:29:37
TRT ye adam çıktı anlattı projeyi istediler verdik sonra vazgeçtiler dedi. 57 adet satma hayali güme gitmiş olmasın.

Öyle oldu sonra bu haber çıktı

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=3027.msg22578;topicseen#msg22578

linke videyoyu ekledim ordan bakarsın. Konuyu dağıtmıyalım

Konuda cevabını verdim ordan okursun Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: kanas - 22 Ocak 2011, 17:19:47
Bence kalkış: 10 üzerinden 6
            iniş: 10 üzerinden 3

Ama farketmez,daha iyisi olacaktır.
Kanas inişi gördünmü not veriyosun? Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Arkadaşlar ben kalkışı youtube den izledim ilk izlediğimde galiba başka bir sitedeydi çok kötü görünüyordu ancak youtube den tekrar izleyince kalkışta hiçbir problem olmadığını söyleyebilirim neden mi çünkü uçağın rotası bu şekilde programlanmış kalkar kalkmaz sağ tarafa doğru uçması gerekiyor işte video
Mesajı Paylaş

Kalkar kalkmaz sağ tarafa yönelmek bu şekilde olmaz. Sağa yönelecek uçak kalktıktan sonra emniyetli bir yüksekliğe ulaşır önce. Videoda görüldüğü kadarıyla bir sorun olduğu muhakkak. Zaten operatör kontrolünde böyle bir kalkış yaptırılacağını düşünmüyorum, emniyetsizin ötesinde tehlikeli ve her an çakılmayla sonuçlanabilecek bir manevra bu. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 21 Şubat 2011, 14:53:32
Kalkar kalkmaz sağ tarafa yönelmek bu şekilde olmaz. Sağa yönelecek uçak kalktıktan sonra emniyetli bir yüksekliğe ulaşır önce. Videoda görüldüğü kadarıyla bir sorun olduğu muhakkak. Zaten operatör kontrolünde böyle bir kalkış yaptırılacağını düşünmüyorum, emniyetsizin ötesinde tehlikeli ve her an çakılmayla sonuçlanabilecek bir manevra bu.
Gördüğün gibi oluyor bu uçak bilgisayarda kodlandığı gibi uçuyor demek ki kodlamada ufak bir değişiklikle bu problem çözülebilir yani yazılımcılarımız oraya belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra rotaya geç diye bir kodla bu işi çözebilirler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: boxer - 21 Şubat 2011, 14:17:39
Arkadaşlar ben kalkışı youtube den izledim ilk izlediğimde galiba başka bir sitedeydi çok kötü görünüyordu ancak youtube den tekrar izleyince kalkışta hiçbir problem olmadığını söyleyebilirim neden mi çünkü uçağın rotası bu şekilde programlanmış kalkar kalkmaz sağ tarafa doğru uçması gerekiyor işte video

Anka nın İkinci uçuşu bu ay sonunda yapılacakmış.

http://www.beyazgazete.com/video/2011/02/21/anka-insansiz-ucak-trthaber.html Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz