(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ben yabanciyim arkadaslar. ancak TSK ni bunca kaziga ragmen su yehutu sevgisini ,bagliligini anlamis diyilim.
Mesajı Paylaş

yehudi

Doğrusu yahudi olacak.

Mesajı Paylaş

TSK'da yahudi sevgisi yok sadece ihtiyacı olan araçları edinmeye çalışıyorlar.Bunu sağlayabildikleri yerlerden birisi de İsrail.Tek problem son dönemdeki alımlarda (Özellikle M60T ve Heron İHA) bizim ihale şartlarını düzgün işletememizden kaynaklanıyor.Gerekli şartları oluşturup doğru bir ihale yöntemi uygulamış olsaydık böyle şark kurnazlıklarıyla karşılaşmazdık;karşılaşınca da önlemini önceden almış olduğumuzdan (İşi doğru tarif edip cezai müeyyidelerini tam uygulayınca böyle olur) bu sıkıntılar yaşanmaz ve bu kadar göze batmazdı. Mesajı Paylaş

Bu dört ciritli ikinci iha kesin yapılacak mı başka bir kaynakta göremedim inşallah doğrudur. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Tiha nın yer testlerinden geçeceği söyleniyor nasıl yapılır bu testler , hangi aşamalardan geçer? Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

S&H dergisinin verdiği bilgiye göre 31 ay geciken Heron'lardan (Gözcü-1) oluşan ve GÖLGE adı verilen Batman hava meydanında konuşlu filolarında görevlerine başladılar.

Mesajı Paylaş

bana göre gözcünün gözü biraz büyük olmus... aselsan biraz kücügünü yapamazmiydi...
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: akrep
bana göre gözcünün gözü biraz büyük olmus... aselsan biraz kücügünü yapamazmiydi...

Bakmayin siz cep telefonlarindaki 5 MP'lik kameralara.. Optik isinde halen teknolojinin yettigi bir yer var.. Daja keskin, daha yuksek cozunurluklu goruntu icin, dah cok isik icin buyukluk genislik gerekiyor.. AF-300'un spekleri onun buyuk olmasini gerektiriyor.. Benzer performanstaki sistemler de benzer buyukluklerde..

AF-300 tasarimi iyidir.. Mesajı Paylaş

Pardon ya ben gözcü büyük olmuş diye anlamışım kusura bakmayın.:D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz