(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yazılımdan mı donanımdan mı yoksa tasarımdan mı anlamadım gitti bu işi. Hâlâ halledemediler şu sorunu. Bu şekilde havada 24 saat kalabilirse sorun düzeltildiğinde daha fazla kalabilir diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

sorun olduğunu zannetmiyorum.sağa doğru manevra olduğu açıkça belli oluyor.sorun olsaydı kalkar kalkmaz sağ kanadı üzerine çakılırdı. Mesajı Paylaş

Bence ikinci kez yatarak kalkmasi belkide 1. de dahi sorun olmadiginin ispatidir. Kalkisin hemen ardindan rota güzergahina tam girebilmek için kalkis pistinden biraz daha sag tarafa manevra yapiyor. Mesajı Paylaş

Yere inişinde sonra (ya da inerken) sağa doğru pistin dışına çıkmış.
TRT Haber de gösterdiler.
Mesajı Paylaş

trt haber'deki görüntüyü bulup ekleme ihtimali var mı arkadaşlar.Daha net seyretsek... Mesajı Paylaş

İniş takımları zaten açılmamış deniyor. :-\ Mesajı Paylaş

İkinci kalkışta da aynı şekilde sağa yatıyorsa sorun olabilir.rotaya girmesi için biraz yükselmesi lazım.15-20metrede manevra yapmak tehlikeli olur.
Mesajı Paylaş

Bu uçak ikidir niye kalkarken sağa yatıyor, inerken iniş takımı açılmıyor bilen biri açıklasın. Yoksa bazı çevreler tarafından kafadan uçamaz raporu verilecek güzelim alete. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Bu kadar reklam yapıldıktan sonra biraz sıkar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz