(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 26 Aralık 2015, 02:07:49

ANKA-S'den ilk uçuş

Anka-S İnsansız Hava Aracının SATCOM Radom'unu tamamen milli imkanlarla geliştirerek TUSAÞ'a teslim ettik."

https://twitter.com/MeteksanSavunma/status/752492492365365248 Mesajı Paylaş

Fotoğrafa dahi bakınca tamam artık olmuş bu diyorsunuz. Gösterişli, kudretli ve heybetli duruyor. İnşallah biran önce aktif görevlerine başlarlar. Mesajı Paylaş

anka projesinin tümünde son durum nedir Mesajı Paylaş
Tanrı Türkü korusun

Yaklaşık bir yılı daha var envantere giriş için.Sistem kalifikasyonu aşamasına yaklaşıyor,sanırım yılbaşı civarında bu testlere başlanacaktı. Mesajı Paylaş

Metekasan tarafından geliştirilen satcom radomu testlerde.Meteksan satcom geliştirme işi içinde teklif iletmiş,kısaca komple satcom anteni ve radomu dahil geliştirip üretecekler.

Mesajı Paylaş

Satcom antenini normalde Kim geliştirecekti veya dışardan mı alacaktık? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu kadar haberleşme sistemleri sat comlar data link ler antenler yapan firmada bir tane yansımasız oda olsa keşke. Bu resimdeki testin bu şartlarda yapılması çok ideal değil. Aliminyum kapılar yukarda kalorifer boruları konsriksiyonları filan hep elektromanyetik kirlilikler yanıltıcı yansımalar filan yaratır. Elektrik elektronik mühendisleri varsa yorumlarını dinlemek isterim bana biraz kötü göründü test şartları

örnek otokar ın tesisleri

Mesajı Paylaş
beğen

EMC testleri yapılmıyor ki,yapılan test bana EMC gibi gelmedi.Muhtemelen kalifikasyona dair testler yapılıyordur.Meteksan'ın bahsettiğiniz türden EMC test odası da var yanlış hatırlamıyorsam. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz