(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: malaga - 15 Ekim 2018, 08:31:07
cats kamera ve pd 170 i beklediğimiz için bu 10 adet uzun sürdü. Þimdi artık teslimatlar o kadar uzun sürmez fakat elektronik kompanent anlamında müthiş bir ambargo var. Ona rağmen iyi ilerliyoruz.

ANKA dan çok daha iyi verim alacağız o zaman!  Bu arada bu uçak hakikatten güzel ya. Sanki yıllardır İHA yapıyoruz da onca deneyimden sonra yaptığımız bir uçakmış gibi. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler. Mesajı Paylaş

Aselsan Cats in tb2 ve ankalarda kullanilmamasiyla ilgili cimer başvuruma cevap gelmiş "Firmalarımızca geliştirilen ve kalifikasyon testleri tamamlanan milli alt sistemlerimiz, Başkanlığımızca tedarik edilen ANKA ve TB2 İHA sistemlerinde kullanılmaktadır. ASELSAN CATS kamerası da söz konusu aşamaların başarıyla tamamlanmasını takiben envanterimize alınmıştır." Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

PD-170 için bugün bazı savunma sanayi ile uğraşan kişiler paylaşımlarında çok yakında ankada görülecek diye yazdı Mesajı Paylaş

Doğrudur,yakında Anka-S ile uçuşa çıkacak. Mesajı Paylaş

Akıncı iha için 220 beygirlik motor teslim edilmiş pd170 in modifiyelisi Mesajı Paylaş

ANKA'nın Yeni Hedefi, Endonezya Semaları

7 Kasım 2018

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, 7-10 Kasım tarihleri arasında, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenmekte olan INDO DEFENCE 2018 EXPO & FORUM'da, insansız hava aracı (İHA) sistemi ANKA'yı sergiliyor.

Endonezya'nın, orta irtifada uzun havada kalışlı (MALE) ve uydu kontrollü İHA ihtiyacına yönelik olarak, ANKA'yı ön plana çıkaran Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, bölge ülkeleri ve Endonezya'da, üniversiteler de dahil olmak üzere savunma ve havacılık alanındaki ikili iş birliklerini kuvvetlendirmeyi hedefliyor.

Firma, 2018 yılında, başta ANKA olmak üzere, tüm ürünlerini tanıtmak amacıyla Türkiye-Endonezya İş Birliği Günleri düzenlemişti.

http://www.milscint.com/tr/ankanin-yeni-hedefi-endonezya-semalari/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Yalnız yukarıdaki ANKA fotoğrafındaki o tarlanın sürümü ne güzel yapılmış uçaktan çok o dikkatimi çekti nedense  :) :).

SAYGILAR. Mesajı Paylaş

Alıntı YapYusuf Akbaba
@ssysfakb
Endonezya Hava Kuvvetlerinin açtığı İHA ihalesinde TUSAÞ'ın ANKA İHA'sı son ikiye kaldı. İhaleyi kazanma ihtimali yüksek görünüyor.

https://twitter.com/ssysfakb/status/1063787442019409920
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz