(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çin'in yaptığı iha bizimkinden nasıl daha iyi oldu ? Mesajı Paylaş

Alıntı YapIsmail Demir
@IsmailDemirSSB

Uydudan kontrol kabiliyeti sayesinde uzun menzilde harekat icra edebilen 4 adet Anka-S SİHA'yı Jandarma Genel Komutanlığı'na teslim ettik.
İHA envanteri bakımından dünyanın önde gelen ülkelerinden biriyiz.
Mesajı Paylaş
]

Bu Alete bir de CATS Flir takilsa tam olacak ama!!
Artık ASELSAN ın aksungur'a yetiştirmesi lazım yeni CATS Flir'i. Mesajı Paylaş

Jandarmaya neden veriliyor ki bu kadar tamam verilmesi lazımda deniz ve hava kuvvetleri daha önemli Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: Commander - 13 Eylül 2019, 19:15:56
Jandarmaya neden veriliyor ki bu kadar tamam verilmesi lazımda deniz ve hava kuvvetleri daha önemli

Evet bunu ben de anlayamadım.Jandarma daha çok iç güvenlikten sorumlu bir kurum.Satcomlu Anka verilmesini ben de anlayamadım gidip de çok uzak menzillerde başka bir kıtada operasyon mu yapmayı düşünüyor Jandarma? Hava kuvvetlerine verilemsi daha uygun olurdu sanki. Mesajı Paylaş

Hava kuvvetleri olaya çok farklı bakıyor. Yıllarca F-15 konuşuldu tartışıldı hava kuvvetleri F-35 dedi başka birşey demedi. Hasar A-O kaç defa güncellendi devamlı ilave isterler eklendi şuanda en modern savunma sistemleri olacak hele hisar A mimarisi falan çok farklı özel bir ürün oldu. Hep en iyisini istiyor hava kuvvetleri. IHA/Siha konusunda da isterleri çok farklıdır. Anka Advenced UAV, Muis gibi jet motorlu iha tercih ediyor olabilir. Ellerinde ki ihalarda şuanlık ihtiyaçlarını görüyordur belkide. Mesajı Paylaş

Alıntı YapUydudan Kontrol yeteneği sayesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücüne güç katan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından milli imkânlarla geliştirilen ANKA-S Silahlı İnsansız Hava Aracı!

Faydalı Yükleri:
x2 MAM-L Mühimmatı
x4 CİRİT Füzesi
x1 SAR Radarı
x1 CATS EO/IR FLIR

Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapSSB
@SavunmaSanayii

Deniz Kuvvetlerimizin anlık hedef tespiti, takibi ve imha kabiliyetini artırıyoruz.

DzKK'ya birinde SAR radarı entegreli üç adet TUSAÞ Anka SİHA teslimatı gerçekleştirildi.

Sar radarlı ile her türlü hava şartında kesintisiz tespit ve takip yapılabilecek.

Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz