(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anka'nın pal sayısı 4 e çıkarsa ne gibi bir avantaj sağlar? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: truman - 02 Ocak 2013, 15:20:50
Anka'nın pal sayısı 4 e çıkarsa ne gibi bir avantaj sağlar?
Motorun  gücüne ve  pervane boyutuna orantılı olarak  pal sayısı  2 olarak  uygun görülmüş  yani pal sayısında değişiklik  motor değişimine bağlı  ,  şu haliyle  en ideal  pervane mevcuttakidir. Mesajı Paylaş

Enes yanlışlıkla 3 yerine 2 yazmıştır bence.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

2.0 motor ne oluyor yani 2 zamanli mi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 05 Ocak 2013, 16:52:53
2.0 motor ne oluyor yani 2 zamanli mi ?

Motor hacmi yani 2000cc (santimetreküp) Mesajı Paylaş

Anka'nın ciritle uçurulması bekleniyormuş yakın bir tarihte bilgisi olan var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 15 Ocak 2013, 15:44:09
Anka'nın ciritle uçurulması bekleniyormuş yakın bir tarihte bilgisi olan var mı?

Bu zaten uzun süredir biliniyordu! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Evet yakın zamanda hatta önümüzdeki günler içinde cirit yüküyle havalanacak Anka.Sonrasında L-Umtas test edilir tahminim ve elimizde yerli predatorümüz olur neticede.TP anka ile de bu yetenek geliştirilerek bir üst basamağa çıkarılır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Ocak 2013, 18:05:43
Alıntı yapılan: Truman - 15 Ocak 2013, 15:44:09
Anka'nın ciritle uçurulması bekleniyormuş yakın bir tarihte bilgisi olan var mı?

Bu zaten uzun süredir biliniyordu!
Hocam bilmeyenler olabilir  ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz