(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Truman - 15 Ocak 2013, 20:26:54
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 15 Ocak 2013, 18:05:43
Alıntı yapılan: Truman - 15 Ocak 2013, 15:44:09
Anka'nın ciritle uçurulması bekleniyormuş yakın bir tarihte bilgisi olan var mı?

Bu zaten uzun süredir biliniyordu!
Hocam bilmeyenler olabilir  ;D

Eeee o kadar söyledik değil mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Anka'nın silahlısını Kandil dağının üstünde sürekli uçuralım diyoruz ama Anka'nın menzili 200 km gözüküyor Batman ile Kandil dağı arasındaki mesafe 200 km'den fazla ? Mesajı Paylaş

Bu durumda sıradaki çalışmanın adı Anka+Satcom çalışması olması büyük ihtimal. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 16 Ocak 2013, 21:17:12
Anka'nın silahlısını Kandil dağının üstünde sürekli uçuralım diyoruz ama Anka'nın menzili 200 km gözüküyor Batman ile Kandil dağı arasındaki mesafe 200 km'den fazla ?

o zaman daha yakin yere us kurulur Mesajı Paylaş

Anka'nın silahlısını Kandil dağının üstünde sürekli uçuralım diyoruz ama Anka'nın menzili 200 km gözüküyor Batman ile Kandil dağı arasındaki mesafe 200 km'den fazla ?

Þimdilik...  8) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Ocak 2013, 13:22:23

Þimdilik...  8)
Bu nasıl bir süreçtir basit bir parça değişikliğiyle sağlanabilir mi yoksa yıllara yayılacak bir süreçmidir? Mesajı Paylaş

Ankanın menzili 200 km değil. SATCOM kullanırsanız 2000-3000 km'lere gönderebilirsiniz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 17 Ocak 2013, 17:37:16
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Ocak 2013, 13:22:23

Þimdilik...  8)
Bu nasıl bir süreçtir basit bir parça değişikliğiyle sağlanabilir mi yoksa yıllara yayılacak bir süreçmidir?
başkan herhalde misaki milli sınırlarından bahsediyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: F-16 - 17 Ocak 2013, 18:37:53
Ankanın menzili 200 km değil. SATCOM kullanırsanız 2000-3000 km'lere gönderebilirsiniz.

Bundan bahsediyorum.
Tıpkı Avcı gibi.

Alıntı yapılan: AVCI - 17 Ocak 2013, 08:16:13
Bu durumda sıradaki çalışmanın adı Anka+Satcom çalışması olması büyük ihtimal.

Satcom nedir bilgisi olan var mı?  :) Mesajı Paylaş

Satcom için önce yerli askeri telekominikasyon uydunuzu fırlatmanız gerekir ki önümüzdeki 10 yıllık süreçte mümkün. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz