(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 07 Ekim 2015, 00:31:56

http://m.airporthaber.com/read.php?id=55987

Þu borda nelere kadirmiş. Maşallah heryere yetişiyor...
:) :) :) :) :)

Sayin Marasli, BOR gercekten cok Üstün bir malzemedir. Nükleer silahlarda bile BOR madeninin bir isletilmis hali kullanilabiliyor.

BORdan Atom Bombasi malzemesi, cok dayanikli ve hafif ZIRH malzemesi, Motor yagina katik, hersey yapiliyor. BORun kimyasal özelligi cok degerlidir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Ekim 2015, 00:51:43
Sabah zaten birilerinin medyası. Millete gaz verip uyutmak için...
Seçim de yakın ya...

Bugün bir üyemiz özel mesajla bir soru sordu. Aralık 2012 tarihinde ANKA için yerli motor geliştirilmesi konusu gündeme gelmişti. Yaklaşık 3 yıl geçti. Bu konudaki gelişmelerden haberdar olan var mı? Nedir son durum?

Sayin Skywolf,

TEI 170 beggirli Milli Motor gelistiriyor. Bazi komponentler yabanci alt Yapici sistemlerinden temin edilip, yeniden dizayn edilmistir.

TEI 170 hp ANKA Motor Test Trial

ANKA bu motorla 30000 feet tirmanmayi basardi. Mesajı Paylaş

Bordan nükleer enerji! İlginç!
Yok artık daha neler! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Ekim 2015, 12:57:49
Yok artık daha neler!

Nukleer santralde, BOR madeninden kontrol-cubuklari üretiyorlar. Bu cubuklar netrön emisyonunu emiyormus.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ATA-Türk - 07 Ekim 2015, 19:45:03
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Ekim 2015, 12:57:49
Yok artık daha neler!

Nukleer santralde, BOR madeninden kontrol-cubuklari üretiyorlar. Bu cubuklar netrön emisyonunu emiyormus.

İyi de bu bordan nükleer enerji üretildiği anlamına gelmiyor ki? Nükleer santrallerin duvarlarını baritli betondan yapıyorlar. Baritli betondan nükleer güç mü üretiliyor yani! Nedir bu şaka mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

BOR´suz Nükleer santral olmaz kardesim. Kontrol cubugu olmadan Nükleer santral olmaz.

Kritik bir teknolojidir BOR. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar,herkese 2015 yapımı,silahlı İHA ları konu eden "Good kill"isimli filmi izlemeyi tavsiye ediyorum.Silahlı İHA ların önemini bu filmle çok daha iyi anladım.Türkiye,doğrudan alım ya da üretimle mutlaka 2-3 yıl içinde bu silahlı İHA lara kavuşmalı.Çünkü anladım ki bu müthiş bir güç,müthiş bir baskı aracı.. Mesajı Paylaş

bunlardan alsaydık birkaç tane baya psikolojik baskı kurardık, ama geçti gitti artık. Mesajı Paylaş

Good Kill filmini bende izledim
Cidden bende tavsiye ediyorum
Kumanda başındaki subayın yaşadığı psikoloji ilginç
------------------
Seçim yatırımı değildiyse eğer
Bilim sanayi bakanı Fikri Işık
Bu silahlı iha teknolojisinin bizde olduğunu söylüyordu
Zira 2-3 yıl böyle bir zaman için çok uzun Mesajı Paylaş

good kill filmindeki o teknolojiyi ilk defa bukadar yakından görme fırsatı bulduk, ;D general atomıcs firması gerçekten muazzam bir cihaz yapmış o zoom efektleri müthiş gerçekten birkez daha ne kadar önemli bir cihaz oldugunu anladım oradaki abd askerleri uyurken dahi MQ-9 Reaper nöbet tutuyor vay anassını be bizim ankamızla bozok füzemizde çok şeker olacak inşallah yapabilirlerse, ;D hayırlısı olsun ülkem ve milletim adına. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz