(ANKA)-Türk İnsansız Hava Aracı Projesi

Başlatan SKYWOLF, 25 Ekim 2009, 11:08:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Bu ihaleyi ANKA alırsa ANKA uluslararası bir oyuncu olarak tescil edilmiş olur lokal bir proje olmaktan çıkar ve ufku değişir... Mesajı Paylaş

Entegrasyon tamamlanmış, sene içinde uçuşlara başlayacakmış PD170 via Turan Oğuz twitter Mesajı Paylaş

Alıntı YapTEI PD170 Turbo Dizel motorunun TAI 's Anka-s ' a entegrasyonu #UAV tamamlanmıştır. İlk uçuş önümüzdeki günlerde gerçekleşecek bekleniyor. Ayrıca TEI turbodiesel  üretimine başladı #engine ve tek motorlu eğitim uçaklarında kullanmayı planlıyor.

https://twitter.com/Acemal71/status/1066006889618644992

Alıntı YapMevcut ithal motordan daha performanslı olan PD170, 170 beygir güce sahip. SSB ile TEI arasındaki anlaşmaya göre ilk etapta toplam 10 adet motor imalatı yapılacak. Motor sisteminin gelecekte gelişimine devam edilmesi ve tek motorlu eğitim uçaklarında da kullanılması planlanıyor.

http://www.kokpit.aero/anka-tei-yerli-motor
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Gücü yüksek olması bir şey ifade etmiyor. Ağırlık güç yakıt tüketimi mukayesesi önemli. Güçlü motoru herkes yapar ne var onda Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 24 Kasım 2018, 22:08:44
Gücü yüksek olması bir şey ifade etmiyor. Ağırlık güç yakıt tüketimi mukayesesi önemli. Güçlü motoru herkes yapar ne var onda
Ihaya takılacağı için ağırlığını hesaplamışlardır yakıt önemli değil. Mesajı Paylaş

Pakistan Deniz Kuvvetleri'nin Anka ile ciddi şekilde ilgilendiği bu konuda TUSAÞ ile görüştükleri haberleri dolaşıyor internette. Atak helikopterinin ardından Pakistan'a Anka'yıda satarsak çok güzel bir gelişme olacak. 

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/2771560-hayran-kaldilar-turkiye-o-ulkeye-iha-satabilir Mesajı Paylaş

Deniz kuvvetleri =anka bilmediğim bir gemi konuşlu versiyonumu bar Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz