Kasırga Tr-300 konsept modelleme

Başlatan amiral, 25 Ekim 2009, 21:23:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kasırga Tr-300 konsept modellimi, Fnss Samur aracından geliştirdim. yakında bu araç ailesi ile bir çok çalışmayı burada yayınlayacağım. umarım beğenirsiniz. olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

iyi seyirler

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 15,430 
  • Tasarımlar
  • 15 Yanıtlar

Vay vay vay...Sevgili Ünal söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten harika olmuş.Bir anda aklıma Toros roketleri geldi keşke onları böyle bir halde görebilseydik dedim içimden.Diğer çalışmalarıda bir an önce bekliyorum;umarım fazla beklemem bu güzelliklerden uzun süre ayrı kalmak istemem doğrusu. Mesajı Paylaş

Ben bu aracı mlrs örnek alarak yaptım. çünkü tasarımı hoşuma gidiyor. ama bu araç üstünde yazdığı gibi Tr-300 kasırga roket sisitmi olarak tasarladım. mlrs ile aynı yükleme depolama ve fırlatma sistemine sahip. roket lançeri sağ sola dönebiliyor. yakında uzun menzilli hava savunma sistmi, 2 li yıldırım füze sistemi ve ICBM türü bir aracı aynı alt yapılara koyarak burada yayınlayacağım.
beğenmenize sevindim. ;) Mesajı Paylaş

Modellemelerin çok güzel.Eline sağlık.Çalışmalarınında başarılar dilerim. Mesajı Paylaş

amiral........ eger bu 3D-Resimi gercekten sen yaptinsa, ozaman HELAL oslun  :) iyi bir tasarim olmus,
gayet ciddi bir cizim ve hayata gecirebilinir bir fikir.

tasiyici FNSS´in.....Rocket´ler Rocketsan´in......fikir senin. Vallaha bravo...

normal Teker yerine Zincirli bir System uygulasan amerikan´larin M270 (MLRS) tahrihe karisir.  :D

Saygilar

Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz