Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Başlatan SKYWOLF, 28 Ekim 2009, 18:28:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tüm forumdaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.
Ne Mutlu Türküm Diyene! Mesajı Paylaş

Tüm forumdaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Mesajı Paylaş

Tüm yurttaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. @marmara'nın bu bayramla ilgisi olmadığına göre!  ;) Mesajı Paylaş

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.... Mesajı Paylaş

101. Yaşında, cumhuriyetimize nice asırlar diliyorum. Mesajı Paylaş

Cumhuriyet  Bayramınız kutlu olsun ve cumhuriyetimiz  Asırlar boyunca daim olmasını Dilerim Mesajı Paylaş

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene. Mesajı Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, tarihin kaydettiği ender başarılardan biridir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 29 Ekim 2024, 10:41:31
Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, tarihin kaydettiği ender başarılardan biridir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...
+1 Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz