OMTAS PROJESİ

Başlatan AVCI, 04 Kasım 2009, 19:46:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015 içinde envantere girecek bilgisi var bende.Son testler ve kalifikasyon aşamasında olmalı. Mesajı Paylaş

Test atışlarından,

Mesajı Paylaş

Bu test atislaridami Sinop da yapildi acaba. Mesajı Paylaş

Hayır bunlar Ankara'da yapıldı.Menzil 4 km olduğundan fazla yere ihtiyaç yok. Mesajı Paylaş

Tanklarda denenmezi  gerekmezmi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 26 Aralık 2015, 20:05:48
Tanklarda denenmezi  gerekmezmi

Bu tip denemelerde genellik patlayıcı başlık kullanılmaz. Füzenin uçuş özellikleri, hedefleme ve güdüm sistemleri denenir. Tabi bu tip testlerden sonra zırh tahrip testleri yapılabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tank denemeler yakinda baslalir  gibi  videoda  hedefi ve menzillen vurdu Mesajı Paylaş

OMTaS Projesi; tasarım, test ve seri üretim olmak üzere üç dönemden oluşmaktadır. Projenin, tasarım dönemi tamamlanmış olup, test dönemi kalifikasyon aşamasına devam edilmektedir. 2o16 sonuna kadar test dönemi faaliyetlerinin tamamlanması hedeflenmektedir. Diğer yandan, KKK ihtiyaçları doğrultusunda Seri Üretim Dönemi Sözleşmesi çalışmalarına başlanması planlanmaktadır.

S&H 176 sayfa 21 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz