UMTAS PROJESİ

Başlatan AVCI, 05 Aralık 2009, 15:24:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uluslararası savunma fuarında çektiim resimlerde de görüldüğü gibi füzenin her tarafında Roketsan yazarken, başkaları bizimkine benzer bir füze yapıp bizden önce servise alsa ne yazar. ;)
Hem her iki füze de aynı değiller.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þansa bakın ki bugün Ankara'ya gidip Roketsan Proje müdür olan bayanla görüştüm. Bilgi almak için falan. Aslında gerçekten güzel ve gelecek vaadeden bir kurum. Sadece Umtas, Cirit değil Sea Sparrow ve stingerların da parçalarını üretiyor. Mesajı Paylaş

Son fotoğraflarda burun bölümü biraz daha sivrilmiş gibi görünüyor sanki.

Mesajı Paylaş

test atışları sanırım polatlıda yapılıyor , bunca  çabanın sonucunda  ortaya  çok iyi bir  füze  çıkacağını umut ediyorum,  allahım yardımcıları olsun Mesajı Paylaş

Hayati sistemlerden biri,umarım en güzeli olur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 06 Nisan 2011, 13:33:44
test atışları sanırım polatlıda yapılıyor , bunca  çabanın sonucunda  ortaya  çok iyi bir  füze  çıkacağını umut ediyorum,  allahım yardımcıları olsun

AMİN Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Cirit 2.75 '' Lazer Güdümlü Füzesi, 2010 sonunda seri üretim aşamasına gelmisdi!

inşallah hayırlı olur da, UMTAS PROJESİ´de seri üretim aşamasına gelir. Mesajı Paylaş

UMTAS  atış testinden video

Mesajı Paylaş

arkadaşlar, programda konuşan savunma sanayii müsteşarı murat bayar galiba. programın tamamını bulup ekleyemez misiniz? yeni bir çok bilgiler vardır büyük ihtmalle. Mesajı Paylaş

Kuvvete dayanamayan adalet aciz;Adalete dayanamayan kuvvet zalimdir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz