1/48 Tamiya A-10 Thunderbolt

Başlatan SKYWOLF, 28 Mart 2009, 21:59:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eline saglik skywolf pasa :) cok güel olmus a 10
bende benimkilerini görücüe cikarsammi.. 3 tanesini kaba olarak bitirdim :)
sade eskitme teknigini bilmiyorum onuda ögrensem iyi olur :)

eurofighter...f 15 eagal...f 18 hornet :) bunlar bitmis durumda... f 35 yarida... :)

saygilar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: akrep - 04 Kasım 2009, 22:21:42

bende benimkilerini görücüe cikarsammi.. 3 tanesini kaba olarak bitirdim :)

eurofighter...f 15 eagal...f 18 hornet :) bunlar bitmis durumda... f 35 yarida... :)

Þu uçanganların bazılarını artık görsek diyorum. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

neden olmasin SKYWOLF pasa  :)

insallah resimler iyi cikar :) Mesajı Paylaş

Maketler hoşuma gidiyor, ama yapmaya üşeniyorum veya zamanım yok vs diyenler için bu canavarı satıyorum. 350 lira veren sahip olabilir. Her güzel şeyin bir bedeli var değil mi! ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Hocam fazla değilmi ya 350 lira.. :) Ben RC'sini alırım valla o fiyata.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 17 Temmuz 2013, 01:11:02
Hocam fazla değilmi ya 350 lira.. :) Ben RC'sini alırım valla o fiyata..

Bulursan alırsın tabi. :)
Onda el emeği de yok nasıl olsa. Mesajı Paylaş

Bende bilgisayar üzerinden çizimlere başlıyorum uçak gemisi inşa edicem.. :) 1 ila 1.5 metre boyunda. :) Güçlü yapıştırıcı madde vs.. arıyorum  bu konuda fikir yardımında bulunabileceklere sevgilerimi gönderiyorum.. :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 17 Temmuz 2013, 02:41:43
Bende bilgisayar üzerinden çizimlere başlıyorum uçak gemisi inşa edicem.. :) 1 ila 1.5 metre boyunda. :) Güçlü yapıştırıcı madde vs.. arıyorum  bu konuda fikir yardımında bulunabileceklere sevgilerimi gönderiyorum.. :)

Mesajı Paylaş

Sanırım bunlar fazlasıyla işini görür.Diğerlerinden epeyce pahalıdırlar yalnız.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Temmuz 2013, 00:28:15
http://img21.imageshack.us/img21/7647/defenceturkcoma10141cop.jpg

Maketler hoşuma gidiyor, ama yapmaya üşeniyorum veya zamanım yok vs diyenler için bu canavarı satıyorum. 350 lira veren sahip olabilir. Her güzel şeyin bir bedeli var değil mi! ;)

Ben buna değil ama bir THK F-5A için 300 TL verebilirim ;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz