TAI-TUSAÞ TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİ

Başlatan SKYWOLF, 29 Mart 2009, 01:47:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Twitter'da hesaplar helikopter resimleri paylaşıyorlar. Bu gidişle Kızıl Elma'nın video sırası gelmeyecek.  ;D Mesajı Paylaş

yerli motorlu helikopter denemesi olabilir Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı Yapİhraç kısıtlamasına uğrayan kritik parçalara TUSAÞ'tan yerli çözüm.

🔸TUSAÞ, ihraç kısıtlamasına uğrayan kritik parçaları 2023 yılının Mayıs ayında hizmete alacağı Malzeme, Proses ve Metroloji Laboratuvarı'nda üretecek.

@TUSAS_TR https://mobile.twitter.com/Defence_Turk/status/1600369519599521792
Mesajı Paylaş
]

...... Mesajı Paylaş

Hayırlı olsun. Yakında yer testini görürüz. Kızılelma da bugün uçuyor notam verilmiş bu arada Mesajı Paylaş

]

Alıntı YapTUSAÞ Gezisinden notlar @BRAHMSNNETC1
Milli Muharip Uçak Bilgileri
📌F-110 -GE-129E Turbofon Motorları ile Güçlendirilen GTU Prototip 2023 sonunda ilk uçuşu yapacak
📌 MMU Geliştirme Test Uçağının Roll-Out için Nisan ayında büyük bir tören planlanıyor.
📌 Toplam 4 adet prototip üretilecek
📌 18 Martta uçuş yapacak prototip hatta üretimi devam ediyor
📌 ANKA seri üretim hattında şu an 90'inci gövdenin üretimi devam ediyor
📌 Seri Üretim hattında, üretimin farklı aşamalarında şu anda 20'den fazla ANKA bulunuyor
📌5 yıl içinde 150 Milyon dolarlık test ve altyapı yatırımı yapıldı
📌Bu yatırımlar sayesinde HÜRJET ve  MMU için takvim öne çekilebildi
📌HÜRJET'in uçuş kontrol bilgisayarı, Malezya'da geliştirildi.
📌 Üretim hattında şu 2 tanesinin nihai montajı devam ediyor. Üretimi tamamlanan 1 helikopterin teslimatı yakın zamanda gerçekleşecek. Bu yıl için Jandarma Genel Komutanlığına toplam 3 adet GÖKBEY teslim edilecek.
FAZ-I versiyondaki 3 ATAK Faz-I  helikopterinin FAZ-II versiyona yükseltilmesi çalışmaları devam ediyor.
📌 ATAK-2 Helikopterinin gövde üretimi devam ediyor. Bu ay içinde motorlar TUSAÞ'a ulaşacak. İlk uçuş için gecikme beklenmiyor.
📌 T-70 üretim hattından çıkan 5'inci helikopter HvKK'lığına teslim edilecek
📌 Bu yıl içinde 12 tane T-70 GMH teslim edilecek. 3 Adet OGM'ye teslimat gerçekleşecek
📌 38 adelik ilk partinin  üretimleri 2024 yılında tamamlanacak.
📌Toplam 70 bin çekirdekli( 1 adet 50 bin 2 adet 10 bin çekirdekli) bilgisayar altyapısı mevcut
https://mobile.twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1613160566155087880?cxt=HHwWkMC89Z2_jOMsAAAA
Mesajı Paylaş
]

Envanterde kaç adet Anka siha var ben 40'ı geçmediği zannediyordum ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz