TF-2000 PROJESİ

Başlatan Hawkerx, 21 Ocak 2010, 13:29:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

O tonajda bir gemi için sanırım birden fazla cıws sistemi kullanılır.Ve kesinlikle ram kullanılır, sea zenith veya benzerlerinden daha uzun menzilde %97 vuruş yüzdesi.Sanırım vl ram gibi birşeye gerek yok,çünkü gemisavar füzeler genellikle denize yakın uçar yani 360 derecelik bir korumaya gerek yok Mesajı Paylaş

VL RAM da olabilir aslında her duruma her zaman hazırlıklı olmak lazım :). (Fiyatlarını bilmeden sallamak kolay :)) Mesajı Paylaş

arkadaşlar TF-2000 de rbs-15 mi yoksa nsm mi kullanılacak belli oldumu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: pomaro - 15 Şubat 2011, 01:45:43
arkadaşlar TF-2000 de rbs-15 mi yoksa nsm mi kullanılacak belli oldumu?
daha geminin projesi  çizilmedi daha  geminin  yapımını  üslenecek firmalar belirlenmedi  yani  proje  şu anda  askıda  ve ne zaman başlayacağı belirsiz  bu yüzden  nasıl bir gemi olacağı ve  ne tür  silahlar kullanılacağıda belirsiz. Mesajı Paylaş

yok hani biliyorum da 2009'da savunma sanayi müsteşarlığıyla toplantı yapmışdı iki firma Mesajı Paylaş

buradan devam etsen  daha iyi olurdu  bu soru için  yeni konu açmaya  gerek yoktu ayrıca  sorunun  cevabınıda  aynı  konu içerisinde  alırdın
http://www.defenceturk.com/index.php?topic=1596.0 Mesajı Paylaş

doğru yermi bilmiyorum  ama  amatörce bir  tasarım yapmaya  çalıştım  , hatalı  noktalar  olabilir  yinede sizinle  paylaşmak istedim
Mesajı Paylaş

boyasınıda  yaptım  yakında  seyir testlerine başlarım  ;D
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 12 Temmuz 2011, 15:51:35
boyasınıda  yaptım  yakında  seyir testlerine başlarım  ;D

valla resimle biraz daha oynarsan kabul testlerine sokarsın, eline sağlık güzel çalışma Mesajı Paylaş

bende kendi tasarımımı paylaşayım sizinle bakalım beğenecekmisiniz?

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz