TF-2000 PROJESİ

Başlatan Hawkerx, 21 Ocak 2010, 13:29:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Skywolf galiba sınıflandırma ülkeden ülkeye değişiyor, özellikle ingizlermi bilemiyorum ama 5000T üzerindeki firkateynleri destroyer sınıfına alıyorlar, fransız firkateynlerinede destroyer dediklerini internette okumuştum Mesajı Paylaş

Biz Milgemlere bile Korvet diyoruz. Pek cok yerde Firkateyn olarak geciyor. Bizimkiler buyuk ihtimalle tf2000,milgem İ ve lhd yide buyuk yapar. Mesajı Paylaş

Müjdat Uludağ SSM Deniz Platformları Müdürü.
TF-2000
Bir kaç ay içerisinde bir şirketten tasarım desteği almak için kontrat faliyetlerimizi tamamlamış olacağız.
Bu bağlamlarda bize destek olabilecek tasarım  şirketleriyle görüşmeler yapıldı ve belli olan isterler çerçevesinde pazarlıklar yapıldı. Bir kaç ay içinde cevaplarını verecekler.

2, 3 ve 4. gemilerin özel şirketler tarafından yapılacağını düşünmekteyiz.
http://www.defenceturkey.com/?p=article&i=2256#.VyWxJOQ4RuE Mesajı Paylaş

Aselsan Çafrad radarı 360 derecede 500 Km menzile sahip olup TF-2000 Hava Savunma Harbi Fırkateyninin diğer sensör sistemleride 500 Km menzile sahipmiş.TF-2000 gemisi 150 metre uzunluğunda 7000-8000 Ton deplasman araligina sahip olacagi paylasildi.
Cabatli.53 tarafinda.
Hayirlisi bakalim. Mesajı Paylaş

Gemi çok etkin olacak maşallah :) Tahminimce ilk TF2000 LPD miz ile yakın zamanda hizmete girecek.Ayrıca fotoda ki gemisavarların arkasındaki sağlı-sollu baca şeklinde kulenin fonksiyonu nedir? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz