5 Genelkurmay Baskanı Nicin Ergenekonla Suclanıyor?

Başlatan SKYWOLF, 24 Ocak 2010, 21:55:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: lleo - 24 Ocak 2011, 17:25:01
slm bir kaynakta okumustum ama hatirlamiyorum ,ordaki arastirmaya gore pirincekin koyu eski ermeni koyu ve ne tesaduf o koyden kimse yurtlarindan surulmemis birden musluman turk koyu olmus anlayacaniz o koy sakinleri ermeni donmesi ..yine perincek ve kucuk apoyla kol kola resimleri var birde ulusalci ve milliyetci geciniyorlar el insaf...

Dersim sürgünüdür. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

madem öyle, madem tek derdiniz demokrasi (!!!), herkesten önce alınması gereken hilmi özkök'tü... tek satır adı geçmedi. neden acaba? merak ediyorum da neyin karşılığında yapıyosunuz bunları? tüm kutsal değerlerden vazgeçmenize neden olan şey ne? Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Alıntı yapılan: dsx007 - 27 Şubat 2011, 02:37:04
Alıntı yapılan: lleo - 24 Ocak 2011, 17:25:01
kimse yurtlarindan surulmemis birden musluman turk koyu olmus anlayacaniz o koy sakinleri ermeni donmesi .

Bu bir kriterse o zaman Abdullah Gül'ün ermeni asıllı olması yada RTE'nin gürcü asıllı olması eşinin arap asıllı olmasını göz önünde bulundurmamız ve ona göre davranmamız gerekecek.
Başbakan veya Cumhurbaşkanı bahsettiğiniz kökenlere sahip değil bunlar kendilerini ulusalcı olarak nitelendirenlerin karşı propaganda atağıdır hatta belgeler bile ortaya çıktı bu yönde propaganda yapılsın diye...tamam bu iddaları kabul edelim ermeni asıllı olmak ya da gürcü olmakla dersim sürgünü olmak aynı şey değildir.Dersim isyanı yakın tarihi ilgilendiren bizi Misak-ı Milli den uzaklaştıran ve geneli Perinçek in köyü gibi yakın zamanda kendini tepkilerden korkarak müslüman gösteren insanlar tarafından yapılmıştır. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: boxer - 27 Şubat 2011, 14:10:05
tamam bu iddaları kabul edelim ermeni asıllı olmak ya da gürcü olmakla dersim sürgünü olmak aynı şey değildir

Aksine tamamen aynı şeydir,bizi yönetenlerin milli bilince sahip olmamaları keza binlerce yıllık köklü kültürümüzü benimsemeyip dışarıdan ithal sosyal,kültürel,siyasal,inanaçsal ideolojileri benimseyip bunu millete empoze etmekte en az perinçek gibilerinin yaptıkları kadar tehlikelidir.Devşirme yöneticilerle Misak-ı Milli gerçekleşmez. Mesajı Paylaş

Devşirme kavramı Osmanlı ile birlikte tarih oldu. Bu ülke sınırları içerisinde yaşayan ve bu ülkenin kimlik kartını taşıyan herkes Türk Vatandaşıdır. Etnik kökeni, dini, dili, rengi vs önemli değildir. e her Türk vatandaşının  seçme ve seçil hakkı vardır. Seçilirlerse ülkeyi yönetirler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Türk vatandaşı yerine ben kendime Türk demeyi tercih ederim Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 27 Şubat 2011, 19:02:39
Türk vatandaşı yerine ben kendime Türk demeyi tercih ederim

Yahu nelerle uğraşıyosun,Türk vatandaşı demek Türk'üm demektir zaten...

Ayrıca Sn.SKYWOLF çok güzel açıklamış,imzamı atarım. Mesajı Paylaş

Terörist başı Apo nun da kimlik kartı Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı demek oluyor ki TC vatandaşı olmak hain olmayı engellemiyor ayriyeten açılım saçılım projeleri yapılarak zaten TC temel dengeleriyle oynanmıştır zaten Atatürkün Gençlige Hitabı bize günümüzde yaşananların büyük bir lider tarafından 70 yıl önceden görülüp bugünlere aktarılması bile yeter Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sabutay - 27 Şubat 2011, 20:20:12
Terörist başı Apo nun da kimlik kartı Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı demek oluyor ki TC vatandaşı olmak hain olmayı engellemiyor.

T.C kimliği taşıyan birinin terörist olmasının anayasal vatandaşlık tanımıyla ne alakası var?.Türkiye vatandaşı olan herkes anayasaya göre Türk'tür. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: rstr617 - 19 Ocak 2011, 21:56:28
Güzel bir yazı... Bu ergenekoncuların en sevdiğim yönü en ufak utanma hissetmeden tüm olayları kendilerine fayda sağlayacak şekilde anlatabilmeleri, kendilerini en doğru, en vatanseverler olarak göstermeleri... Bu yazıyı da güzel yaymışlar ki buralara kadar ulaşmış...

Gerçekleri İşçi Partisi ve Aydınlık Dergisi'nden mi öğreneceğiz? Vatanseverlik bu komünistlere mi kalmış? Apo'nun kankası perinçeke mi kalmış? Tabi, yok ergenekon falan. Cumhuriyet gazetesini bombalayan babamdı zaten.

Ey vatandaş, bu zırvalara inanmadan önce bir perinçeğin, bedrettin dalanın, yalçın küçüğün geçmişlerini araştırın. Kim gladyo, kim uşak, o zaman anlarsınız.
helal olsun kardeşim çok güzel yazmısın. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz