Sevgili orko_8 Tebrikler...

Başlatan SKYWOLF, 26 Ocak 2010, 23:17:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sitemizin üyesi, ayaklı savunma sanayi ansiklopedisi, savunma sanayi meraklılarının medarı-ı iftiharı, hepimizin çok sevdiği sevgili dostumuz Arda'nın, bundan sonraki hayat yolu için hayat arkadaşıyla önemli bir adım atarak nişanlanmış olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Defenceturk ailesi olarak her ikisine de birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu uzuuuun bir ömür diliyoruz. Allah tamamına erdirir inşallah.  :D :D Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,429 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 9 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bende tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. mutluluklar dilerim. darısı bizlerin başına.  ;D Mesajı Paylaş

Allah tamamına erdirsin orko_8...

Mutluluklar dilerim... Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

İşte güzel haber budur. ;D ;D
Gönülden kutluyorum abicim.. Mesajı Paylaş

tebrikler orko_8
gönülden kutluyorum...
darisi baska arkadaslarimizin basina :)
Mesajı Paylaş

Tebrikler Allah tamamına erdirsin. :)

Alıntı Yapdarisi baska arkadaslarimizin basina :)

Alllah Allah kim olabilir ki bu  ::)

;D Mesajı Paylaş

Tebrik ederim ve mutluluklar diliyorum. Mesajı Paylaş

Sevgili Arda ucurumun kenarindaysin ama daha gec degil komando manevralariyla bu isten siyrilabilirsin....

;D saka, saka tebrikler! Mesajı Paylaş

SEVGİLİ ORKO,YENİ NİÞANLANMIÞSIN.HAYAT YOLUNDA SANA VE NİÞANLINA BAÞARILAR VE MUTLULUKLAR DİLERİM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNÞALLAH.METLULUKLAR. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz