Su-57 (T-50) PAKFA

Başlatan AVCI, 29 Ocak 2010, 11:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Su-57 (T-50) PAKFA

PAK-FA Uçuyor

Sukhoi firması Pak-fa nın ilk uçuşuna ait görüntüleri yayınladı.

! No longer available

http://sukhoi.org/news/company/?id=3142 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 147,751 
  • Yabancı Hava Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 559 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yandan Mig-29 ile F-18 karışımı birşey, geri kalan F-22. Bu ruslar çinlilerle çok takılıyor  ;D Mesajı Paylaş

Görünüşe bakarsak Pak-fa radara yakalanmama konusunda F-22 ile değilde F-35 ile yarışacak.. Mesajı Paylaş

Oynadığım simülatörlere göre konuşursak hepsi radara yakalanıyor. Birbirleriyle yarış değil. Radarlarla yarış etsinler..

Bu uçağın stealth özelliği ne derece bilmiyorum ama f-22, f-35 den daha yüksek bir görünmezliğe sahip. Ruslarda f-22 ye rakip olarak çıkarttıkları için yani aynı tipte oldukları için f-22 yle mukayese edilebilir. Yoksa f-35 çokta görünmez değil.. Mesajı Paylaş

Bu uçak direk olarak F-22'ye karşı çıkarılmıştır. Radar görünmezliği olarak F-22 golf topu, F-35 de futbol topu kadar görünmezliğe sahip. İlerde radar teknolojisi gelişse bile her radarla göremezsiniz tabii kuşlara dikkat eden radar yapmazsanız :). Mesajı Paylaş

Bu tayyarenin özellikleri nedir?Ya da uçan cisimin özellikleri?? :) Mesajı Paylaş

Bilmiyorum ama önden bile görünüşü F-22 den daha estetik geldi. ;D Mesajı Paylaş

Rus tasarımı F-22 işte. Bildiğimiz F-22'yi Rus havacılık tasarım çizgileriyle yeniden şekllendirmişler. Uçak F-22, Mig-29 ve Mig-35 kırması gibi birşey olmuş. Hoş olmuş. Hoşgeldin Pak-Fa. :D :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Daha çok F-22 çok az YF-23 bir miktarda Flanker karışımı olmuş. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz