Su-57 (T-50) PAKFA

Başlatan AVCI, 29 Ocak 2010, 11:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben pek olasılık vermiyorum Su-57'nin seri üretiminin asla olmayacağına! Biraz gecikebilir ama üretilecektir diye düşünmekteyim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 14 Temmuz 2018, 09:10:59
Ben pek olasılık vermiyorum Su-57'nin seri üretiminin asla olmayacağına! Biraz gecikebilir ama üretilecektir diye düşünmekteyim.

Hayır doğru. ruslar çok büyük bir krizin kapıda olduğunu biliyorlar. pak fa da yok, armata da. petrol parasıyla beylik taslamanın devri kapandı! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Ruslar gene o ürünleri çıkarır şimdi karşısına USA gibi dişli bir düşmanla 3 . dünya savaşı yapmayacağından seri üretimlerini ertelemiş olabilir ama geliştirmeye devam edeceklerdir. Unutmayın F35 projesinde güya 2012 de bize ilk uçaklar gelecekti ama tam 7 - 8 sene uzadı Mesajı Paylaş

işin ekonomik yanı bu. teknik yanı ise ''stealth'' dedikleri uçak amerikan radarlarında parıl parıl yanmıştır belki. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 14 Temmuz 2018, 14:45:34
işin ekonomik yanı bu. teknik yanı ise ''stealth'' dedikleri uçak amerikan radarlarında parıl parıl yanmıştır belki.

Belki de nedeni budur! >> http://www.defenceturk.com/index.php?topic=8129.0 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Neden olmasın. O radar olmadığı için bu uçak düşmüş de olabilir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/salak-dagi-nin-son-kurbani-oldu-20528641 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 14 Temmuz 2018, 15:30:18
Neden olmasın. O radar olmadığı için bu uçak düşmüş de olabilir.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/salak-dagi-nin-son-kurbani-oldu-20528641

Öküzün altından buzağı ararsan onlarca dağa çarpan uçak kazaları vardır.
Belki bu uçağın da kazası o radarın olmadığı içindir...

http://www.milatgazetesi.com/gundem/iran-da-ucak-kazasi-dusen-turk-jetiyle-ilgili-sok-detaylar-h137032.html

Mesajı Paylaş

Bu işler para yok yapmayalım demekle olmuyor. Savunma sanayii teknolojileri muadilini-karşıtını- daha iyisini yapmak üzerine kurgulu. Ruslar her şekilde ya F-22 yada F-35den daha iyi yada bunlara muadil bir uçak yapmak zorunda olduklarını biliyolar. Bu teknolojiden bir defa geri kalırsalar bırakın Amerikaya kafa tutmayı Çin'in yanında yavru köpek olma ihtimalleri bile düşünülebilir. Çin Amerikadan hazmetmez ama yanında güçlü bir Rusyada istemez. Rusya bu uçağı birkaç yıl erteleyebilir ama illaki yapacak. Çünki bu uçağın yapılması 6. nesil insansız uçak için adılan ilk adımlardan biri. 5. nesili yapmadan 6. nesile geçiş yapamazsın. Armata tankı ne kadar gerekli Ruslar için bilemiyorum ama Su-57 hayat mavat meselesi. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 14 Temmuz 2018, 16:42:49
Bu işler para yok yapmayalım demekle olmuyor.

Aslında tam da öyle oluyor. Reagan'ın ''yıldız savaşları'' projesi sovyet ekonomisini göçertti. Sen asıl bizi seyret! ''Osmanlıyı diriltmek mi istiyorsunuz? Orduyu modernize etmekle başlayın. Fatura 180 milyar dolar'' yazmıştım daha önce. Buyrun pamuk eller cebe! Mesajı Paylaş

Petrol yeniden tavan yapmışken konunun ekonomi olduğunu pek zannetmiyorum. Uçağın henüz hazır olmaması nedeniyle ''Acil ihtiyaç yok, su-35 de iyi zaten'' gibi açıklamalarla ek süre kazanıyorlar. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz