Su-57 (T-50) PAKFA

Başlatan AVCI, 29 Ocak 2010, 11:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Resimdekiler Su-57 prototip resimleri, her ne kadar kötü olsun ama Su-57 prototiplerinin yüzey kaplaması, kalitesi, kompozit malzeme kullanımı bakımından F-22 karşısında hayli önde. Eğer radara görünmezlik konusunda F-22 5.nesil ise, Su-57 protoipleri bile 6.nesil olur, seri üretilenleri 7.nesil diyebiliriz F-22 karşısında. Mesajı Paylaş

F-22 ile Su-57 nozulları yakın çekim kıyaslaması. AL-51F motorun nozul kaplaması kompozit malzemedir.
F-22 aluminyum teneke kaplamasının arasındaki boşluklara dikkat ve nozul yüzey kalitesine. Su-57 prototipleri de bu konuda iyi sayılmaz ama seri üretim F-22 karşısında kalite olarak bir hayli öndedir.

Mesajı Paylaş

Sol tarafta Su-35, sağdaki Su-57 seri üretim hattı. Hattın sadece bir kısmını yayınlamışlar.
İran siparişlerinden dolayı Su-35 üretiminde tam gaz devam ediyor. Suhoy(Sukhoi) bu sene yeni bina inşaa ederek üretim sayısını arrtırmıştı.

Mesajı Paylaş

Şu kadar şeylerle bize süper güçlük tasaladılarya yanarım yanarım ona yanarım. Bu kadar binada buzdolabı üretilemez Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Putty yine mi salladın  ;D

Suhoy'un üretim alanı neredeyse bir kent ile aynı yüzölçüme sahip, sanayi bölgesinden bile büyük. Binlerce parça üretiliyor bu fabrikada, onlarca binadan oluşan bir dev diyebiliriz.
Resimdeki bir bir binasının yarısı bile değil.

Mesajı Paylaş

Su-35 ler için yanlış saymadıysam 12 montaj adası var , tabii bir uçağı ne hızda bitirdiklerini bilmeden yazıyorum fena bir üretim hattı değil gibi göründü bana.
Zaten bazı analizlere göre rusların 2023 yılı için su-35 ve türevlerinin üretim hızı da yaklaşık olarak 30 adet hesaplanmış. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 17 Aralık 2024, 20:54:25Su-35 ler için yanlış saymadıysam 12 montaj adası var , tabii bir uçağı ne hızda bitirdiklerini bilmeden yazıyorum fena bir üretim hattı değil gibi göründü bana.
Zaten bazı analizlere göre rusların 2023 yılı için su-35 ve türevlerinin üretim hızı da yaklaşık olarak 30 adet hesaplanmış.

Aynen öyle, Su-35 2024 üretim hızı yine artmış durumda. Artı Su-57 2-3 senedir üretim sayısı katlanarak artıyor.
Savaştan dolayı Ruslar parayı silah üretimine basıyor. Su-30 ve Su-34 üretim sayısı da savaş öncesine kıyasla 2-3 kat arttı. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz