Su-57 (T-50) PAKFA

Başlatan AVCI, 29 Ocak 2010, 11:55:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Silah sistemlerini nerede taşıyacak bu alet?

Radara yaklanmaması için gövde içinde taşıması gerekmiyormuydu? Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Alıntı yapılan: WOLF - 29 Ocak 2010, 23:19:58
Silah sistemlerini nerede taşıyacak bu alet?

Radara yaklanmaması için gövde içinde taşıması gerekmiyormuydu?

Evet gerekiyor. Muhtemelen de öyle ancak fazla net bir görüntü olmadığı için kesin bir şey söylemek zor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ne kadar uzun zamandır merakla beklenen, sürekli tartışılan, neye benzeyeceği hakkında dünya savunma forumlarında resimlerle tahminlerde bulunulan Pak-Fa sonunda 2010'da geldi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu uçağın maliyeti ne kadar acaba? F-22 gibi çok gelişmiş haberleşme sistemlerine, üstün manevra kabiliyetine ve son teknoloji donanımlara sahip dünyanın en iyi hava-hava uçağına karşı bir üstünlük sağlamak istiyorlarsa birim fiyatı düşük tutmaları lazım ki T-55 Tankları gibi çok üretilip üstünlük sağlasın. Ben bu Rusları uçak konusunda AMD firmasına benzetiyorum :D, Intel yeni işlemci çıkarır AMD daha uçuk tarzlarda fiyatı ucuz hemen hemen aynı özelklere sahip başka bir işlemci çıkarır :). Mesajı Paylaş

kaç adet üretecekler acaba? diğer yeni uçaklar gibi 3-5 tane üretip bırakacaklarmı .... Mesajı Paylaş

arkadaslar biraz öce verdiginiz likten youtube den izledim...
ucak sanki hic kalkmadan inis yapiyor... :) :)...
yani pistin basinda zaten ucuyor gözükmüyor.. sanki havalanmaya kalkisiri gibi görünüyor... ondan sonra ön tekerleri kalkiyor.. gerisindede geri iniyor ön tekerleri.. daha sonra parasütleri aciliyor... bu teyyare ucmuyormu...? sade gösterismi...?
nasil pistte ilerliyor diye..
baska görüntü olan varsa linkini versin ucarken yada ucupta inerken görüntüsü...

saygilar Mesajı Paylaş

Yanında bir Su-30 du sanırım onla beraber uçtuğu bir videosu vardı ilk uçuş videosu Mesajı Paylaş

Rusların çakma koleksiyonuna,bir uçakta eklendi.
Rusların meşhur AK-47si aslında alman STG-44ünden etkilenmiştir.

Meşhur makarovlar

Mon-50
Mesajı Paylaş

http://www.kommersant.ru

http://www.kommersant.ru/dark-gallery.aspx?id=1313623&picsid=415335&stpid=65

Burda uçağın çeşitli fotoğrafları var..

Gif uzantılı olduğu için yükleyemedim..
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz