SİVAS KANGAL

Başlatan aliarslan, 30 Ocak 2010, 22:39:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SİVAS KANGAL

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,999 
  • Sohbet
  • 23 Yanıtlar

14 yıl baktım 87 kiloya kadar çıkmıştı kangan gibi dostun olsun sırtın yere gelmez belli zaman dan sonra seslenmeye bile gerek kalmıyor gözlerle anlaşıyorsun. Mesajı Paylaş

Gözlerim doldu yaklaşık 3 ay sonra, açtığım konuya mesaj gelmiş. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FNSG - 22 Nisan 2010, 19:04:46
Gözlerim doldu yaklaşık 3 ay sonra, açtığım konuya mesaj gelmiş.
:D :D

Kenarda kalmış herhalde biraz. :)

Alıntı yapılan: ist_eternal - 22 Nisan 2010, 13:22:54
14 yıl baktım 87 kiloya kadar çıkmıştı kangan gibi dostun olsun sırtın yere gelmez belli zaman dan sonra seslenmeye bile gerek kalmıyor gözlerle anlaşıyorsun.

Sevimli hayvanlar. Aslında hayvanlar genel kanının aksine oldukça zekiler.  Benim de bir köpeğim vardı. Kangal değildi ama birlikte ava gittiğimizde gözlerimizle anlaşabiliyorduk.

Bunun dışında 6. hisleri çok gelişmiş oluyor. Sevmediğim birini gördüğünde ona hırlardı mesela. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Afrika'da inek sürülerini aslan,çita,sırtlan saldırılarından korumak için kullanılan tek köpek Sivas Kangalı'ymış.

Oldukça güçlü bir hayvan,heybetli asil bir duruşu var.
Mesajı Paylaş

Akkangalımız var.Evimde bakamıyorum , çiftlik evimizde.Gerçekten süper hayvanlar.Kümese tavukları doldurur , otlayan sürünün uzaklaşmasını engeller.Çitler içerisine kesinlikle bizim iznimiz olmadan kimseyi sokmaz.Bu vazifelerinden arta kalan zamanlarda da yemek  masasında yanımda uyuklar.=) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 17 Mayıs 2010, 22:09:42
Akkangalımız var.Evimde bakamıyorum , çiftlik evimizde.Gerçekten süper hayvanlar.Kümese tavukları doldurur , otlayan sürünün uzaklaşmasını engeller.Çitler içerisine kesinlikle bizim iznimiz olmadan kimseyi sokmaz.Bu vazifelerinden arta kalan zamanlarda da yemek  masasında yanımda uyuklar.=)

O zaman çiflikten bir pay verin hayvana, Karın tokluğuna çalıştırıyorsunuz ;D Mesajı Paylaş

Azla yetinmesini bilen nadir dostlarımdandır kendisi.Ondan dolayı =) Mesajı Paylaş

O dostlardan fazla bulunmuyor değerini bilin  ;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz