Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: kanas - 03 Şubat 2011, 19:42:40
Ben askerliğim boyunca, sadece acemi birliğinde 5 el ateş ettim. Düşünsenize 18 ay boyunca sadece 5 mermi sıktım. Ama sorsanız Komandoydum, Jandarma Komando :)

Sen kanascı değilmiydi ya ben öyle hatırlıyorum. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: hawkerx - 04 Şubat 2011, 02:08:50
Ben askerliğim boyunca, sadece acemi birliğinde 5 el ateş ettim. Düşünsenize 18 ay boyunca sadece 5 mermi sıktım. Ama sorsanız Komandoydum, Jandarma Komando :)

Sen kanascı değilmiydi ya ben öyle hatırlıyorum.
3 el  ateş  edip  kanascı  olan  tanıdığım  var  ;D  askerliği boyunca  sadece 3 el ateş  etmiş ne sıfırlama  yapmış nede  25~50 metre  atışlarını  sadece  200 metre atışlarına  girebilmiş , 3 atışta  200 metrede  hedefin  başından  vurunca  keskin  nişancı  yapmışlar , bir daha  silah  kullanmamış , şimdi havalı bir  tüfeği var  onunla  oynuyor  yani askerde  saçma  olaylara çok raslıyoruz. Mesajı Paylaş

Ben de amfibi olup yüzme bilmeyen ve 3. seviye çelik yelek mifer altında fenalık geçiren asker tanıyorum ufak tefek. Adamı kilosu az diye almayacaklarmış sınırda geçmiş. Daha mantıksız hikayeler de var araca ceza vermek falan ama konuyla alakası yok :). Mesajı Paylaş

Ohal bölgesi olmadığı sürece birliklere mermi istikakı çok düşük miktarda verilir bu yüzden birlikler tasarruf yapmak zorunda kalıyorlar. Denetleme zamanlarında hem eğitim hemde denetlemede kullanmak için mermi bulundurmak zorundalar ben birlikte atış birincisi olmama rağmen 4 tane denetlemede toplamda 100 civarı mermi attım. G.Doğuda askerliğini yapan kişiler için durum çok farklı harcadıkları mühimmatın hesabı olmuyor.

Saygılar. Mesajı Paylaş
TSK Fotoğraf Galerisi
www.Turkmilitary.com

Doğuda kanasları uzmanlar ya da çavuşlara veriyorlarmış. Kimse sorduysam böyle söyledi, ve daha da ilginci eline kanas dahi almamış adamları kanascı yapıyorlarmış ama en ilginci de kanasın yüzünü gören yokmuş...

Depoda çürürmüş silahlar..

Etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor..MERMİ DEĞERLİ...ulan mermi değerlide asker değerli değil mi... >:(

Neyse konuyu dağıtmayalım.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 04 Şubat 2011, 02:08:50

Sen kanascı değilmiydi ya ben öyle hatırlıyorum.
Yok ben geüçcüydüm :( Hayalim kanas. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Arkadaşlar yeni konu açmamak için burada soruyorum.

7.62mm'lik bullpub tüfek olurmu ? Þuan varmı ? Neden biz bu tip bir silah seçmiyoruz ? Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Kel-Tec RFB 7.62mm bullpup

AK47 ROMAINIAN 7.62x39 . Çok ilginçtir Silahı bullup yapmak için tetiği ve kabzayı ön tarafa çekmişler :D

Mesajı Paylaş

Kel-Tec RFB 7.62mm bullpup  bu silahın geri tepmesi çok fazla. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz