Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cumhurbaşkanı Gül, Millî Silah Sanayinin Kalbi Kırıkkale'yi Ziyaret Etti

http://www.tccb.gov.tr/haberler/170/79234/cumhurbaskani-gul-milli-silah-sanayinin-kalbi-kirikkaleyi-ziyaret-etti.html

Piyade tüfeğinin olduğu fotoğrafları sayfadan kaldırmışlar, ama link olarak sitede duruyor. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Geçenler de basında çıkan küçük resime bakarak tüfeği pek beğenen olmamıştı ama yeni resimlerde de görüldüğü gibi tüfek on numara olmuş. Mesajı Paylaş

:) oh beee nihayet!

LISANS PARASI VERMEYECEGIZ ARTIK! YOKSA?? Mesajı Paylaş

Silah özgün bir silah gibi görünmüyor. Ancak önemli olan nasıl göründüğü değil. Nasıl iş gördüğü. Umarım son derece verimli ve güçlü bir iş görür ve askerimizin ihtiyacı olan piyade tüfeği eksiğini fazlasıyla giderir. Mesajı Paylaş

bizimde bir piyade tüfeğimiz oldu sonunda.çok sevindim.görünüşüde güzel.hayırlı olsun. :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DedeKorkut - 19 Mart 2011, 01:43:26
Silah özgün bir silah gibi görünmüyor. Ancak önemli olan nasıl göründüğü değil. Nasıl iş gördüğü. Umarım son derece verimli ve güçlü bir iş görür ve askerimizin ihtiyacı olan piyade tüfeği eksiğini fazlasıyla giderir.

Tasarımın amacı, dünyadaki mevcut modern piyade tüfeklerinin üstün özelliklerinin bir araya getirildiği bir silah tasarlamaktı. Bence bu amaca uygun bir tasarım olmuş. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Güzel olmuş maşallah.Ne zaman askerimizin elinde görebilceğiz acaba ? dünya pazarına sunulacak gibi duruyo  :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına86 - 19 Mart 2011, 00:11:32

yeni fotolar ilk cumhurbaşkanımıza nasib olmuş poz vermek :D

Arkadaşlar, bu tüfeğin görünüşü ile ilgili,1 fotoğrafa bakarak çok atıp tuttum. Kendi namıma özür diliyorum, meğer tüfeğimizin görünüşü güzelmiş :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

şarjjör kaçlık acaba üstündeki plasik olan ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kuduzcan - 19 Mart 2011, 14:01:19
şarjjör kaçlık acaba üstündeki plasik olan ?

Teknik bilgilerde yazdığına göre 20lik Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz