Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bence ihracat şanşını iyi değerlendirmeli türk ve müslüman dünyasında Mesajı Paylaş

Azerbaycan ın elindeki ak leri mpt 76 larla değiştirmesi muhtemeldir. Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

MKE'de üretilecek!

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can her Cuma parti binasında gerçekleşen halk gününde yine vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kısa bir basın toplantısı da düzenleyen Can, MKE'nin üreteceği Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili bilgiler verdi.

MSB İLE GÖRÜÞÜLDÜ
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can her Cuma parti binasında gerçekleşen halk gününde bu hafta da yine vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Basın toplantısı da düzenleyen Can, MKE'nin üreteceği Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili bilgiler verdi. Can, Milli Savunma Bakanlığıyla yaptıkları görüşmede Milli Piyade Tüfeğinin MKE'de üretileceğini belirtti.

YENİ TEZGAH SİPARİÞİ VERİLDİ
Can yaptığı açıklamada, "Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmelerimizi yaptık. Milli Piyade Tüfeği MKE'de üretilecek. Ama MKE'nin üretim kapasitesi yetersiz. Þuan acil 500 bin adet tüfek üretilmesi gerekiyor. Bu konuda kapasitenin artırılması için 5 adet yeni tezgah alınması için sipariş verildi. Haziran ayında üretime geçilmesi için alt yapı hazırlanıyor. Kırıkkale'mize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

http://www.haber71.net/mkede-uretilecek/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bi burnunuzu sokmadıgınız bu is kalmıstı. Artık bu is uzarda uzar Kale kendi üretsin yeni bir silah da rekabet etsinler bari yattıkları yerden kalkmaz yoksa bunlar baksanıza milletvekili desyegini de almıslar. Mesajı Paylaş

Hayırdır savaşa mı giriyoruz da 500.000 acil piyade tüfeği gereksinimi? Mesajı Paylaş

Önümüzde seçimler var ve Kırıkkale milletvekili seçmenlerine gaz veriyor. Tüfekler Kırıkkale'de üretilecek diyor. Üretim kapasitesinin artırılması için 5 yeni tezgah alınmışmış. Bedavadan para basan köprü ve otoyolları bile özelleştiren hükümetin milletvekili, taşeron firmalara daha ucuza yaptırılabilecek işler için  tezgah alındığını söylüyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Silahın geliştirilme çalışmaları devam etmeli Bir tane ürün ortaya çıktı diye argeyi sonlandırmak hata olur. Umarım Arge çalışmaları devam eder.  Mesajı Paylaş

Bu arada MPT-76 Amerika'da Shoot Show'da sergilendi.

Mesajı Paylaş

bu da sarsılmazın piyade tüfeği. kendi sitesinde de var gerçi fotoğrafları

Mesajı Paylaş

KALE'ye iş payı verilmeli. O dediğiniz ar-ge'den ziyade inovasyon yapabilicek bir firma varsa oda Kale Kalıp'dır. 2.bir üretim bandı olacaktı büyük ihtimal Kale'nin bu bandı aldığını düşünüyorum, biliyorum ama belli olmaz bu kerkenezlerin işi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz