Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 17 Mayıs 2018, 09:52:42
Alıntı yapılan: Nutuk - 17 Mayıs 2018, 09:11:27
Murat resimler gorunmuyor

Ben görebiliyorum ama!
Tarayıcında bir sorun olabilir mi?

Link olarak da verebilirim.

https://i.hizliresim.com/dO6DNV.jpg

https://i.hizliresim.com/bBOpEd.jpg

Fransadan ulasamiyorum. Yasakli
403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 17 Mayıs 2018, 09:11:27
Murat resimler gorunmuyor

Sayende ismini de öğrenmiş olduk.

Evet resimler görünmüyor.
[/quote]

İlginç!
Demek Hollanda ve Almanya'dan hizliresim.com sitesine bir engelleme var!
Linkler de mi görünmüyor?

Aşağıdaki resmi görebiliyor musunuz?

[/quote]

İsveçden de görünmüyor... Mesajı Paylaş

Rusya dayım bende göremiyorum!!! Mesajı Paylaş

türkiyede olmanın faydaları ben görebiliyorum Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Arkadaşlar hızlıresim Türkiye harici kapalı bir sitedir. İmgur karşılığı gibi. Mesajı Paylaş

Hizli resim neyden para kazanıyor reklamda yok sitesinde Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 17 Mayıs 2018, 18:07:03
Hizli resim neyden para kazanıyor reklamda yok sitesinde

Site benim arkadaşımın, yıllar önce kurduğu bir kaç siteden biriydi. Zamanla popüler olsa da bir türlü para kazanamadı bundan. Sitede bir kaç reklam var aslında (ama adblocker kullandığınız için göremiyorsunuzdur). En son bir kaç ay önce sormuştum bir kaç küfrün ardından "server masraflarını karşılıyor / karşılamıyor arasında" demişti. Son durum nedir bilmiyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: azyr - 18 Mayıs 2018, 11:31:54

Site benim arkadaşımın, yıllar önce kurduğu bir kaç siteden biriydi. Zamanla popüler olsa da bir türlü para kazanamadı bundan. Sitede bir kaç reklam var aslında (ama adblocker kullandığınız için göremiyorsunuzdur). En son bir kaç ay önce sormuştum bir kaç küfrün ardından "server masraflarını karşılıyor / karşılamıyor arasında" demişti. Son durum nedir bilmiyorum.

Epey resim yükledim oraya. İnşallah kapanmaz. :D
İkide bir resim güncellemekten gına geldi. Galerideki konuların çoğunda resimler uçmuş vaziyette. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Mayıs 2018, 12:02:20
Alıntı yapılan: azyr - 18 Mayıs 2018, 11:31:54

Site benim arkadaşımın, yıllar önce kurduğu bir kaç siteden biriydi. Zamanla popüler olsa da bir türlü para kazanamadı bundan. Sitede bir kaç reklam var aslında (ama adblocker kullandığınız için göremiyorsunuzdur). En son bir kaç ay önce sormuştum bir kaç küfrün ardından "server masraflarını karşılıyor / karşılamıyor arasında" demişti. Son durum nedir bilmiyorum.

Epey resim yükledim oraya. İnşallah kapanmaz. :D
İkide bir resim güncellemekten gına geldi. Galerideki konuların çoğunda resimler uçmuş vaziyette.

Popülaritesi bu kadar arttıktan sonra kapatacağını zannetmiyorum. Biraz daha sıkar dişini ve Turkcell'e v.s. satabilir. Turkcell de bilirsin bayılır bu tip şeyleri gereksiz komplike bir hale büründürmeye, ondan sonra ne olur bilmem :)

Gerçi arkadaşımı biraz tanıyorsam ona para kaybettirmedikten sonra böyle gider o site, "bir ara bakarım" mantığı işte :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz