Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadaşlar menzil 600 mü? 400 metre mi?ağırlık 4 kilo 300 gram mı? 4 kg 100 gr mı? Mesajı Paylaş

Haddim olmayarak Kendimce tüfek üzerinde çok ufak bir değişiklik yaptım  fırtına86  arkadaşımın verdiği resmi kullanarak. Bu açıdan bakınca aslında güzel bir şeye benziyor. Bu el kundağındaki o zımbırtıyı çıkarınca güzel birşey çıkıyor aslında ortaya..

M-223 Bomba atar ile..

Standart model 30 mermii jarşör ve holoslight ile..

Bomba atar ekleyip Dipciği biraz açıp. El kundağınıda düzenleyince Güzel birşey çıktı ortaya..Bir de böyle düşünelim.. Mesajı Paylaş

Gozden kacirdigimiz bir kac sey var:

Bu tufek 7.62'lik.. Dolayisi ile buyuk bir tufek.. Bir G-3 ile bir HK-33'u yanyana koydugunuz zamanki kadar bir fark olacak benzetilen AR-15 turevlerine gore..

Standart model 30'lu sarjor diye bir sey yok arkadaslar.. 7.62 mm merminin 30 adedi oldukca agir ve buyuk oldugu icin 20'li sarjorler ile kullaniliyorlar.. G-3'de boyleydi, cok sevilen HK-417'de de oyle:

Mesajı Paylaş

Kürek gibi olcak desene

Hk-416 ve Hk-417
Boyu: 88 cm
Dipcik uzatılınca: 105 cm

bizdeki daha kısa ve daha güzel olacaktır. Mesajı Paylaş

Bombaatarsiz "Standard" hali. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına86 - 05 Mart 2011, 21:14:20
arkadaşlar menzil 600 mü? 400 metre mi?ağırlık 4 kilo 300 gram mı? 4 kg 100 gr mı?
200 metreden hedef
[IMG]http://img339.imageshack.us/img339/6382/973l.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us Mesajı Paylaş

piyade tüfekleri ile sadece insana ateş etmezsin  , belki bir  araç yada yakından uçan bir helikoptere bile  ateş edebilirsin  ayrıca dürbünlüde kullanabilirsin  yani menzil yüksek olursa silah için daha avantajlıdır.  ve bunuda söylemeden  yapamayacam  ak-47 ile  200 metre atışlarında 3 te 3 yaptım   ;D Mesajı Paylaş

... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 08 Mart 2011, 08:50:48
piyade tüfekleri ile sadece insana ateş etmezsin  , belki bir  araç yada yakından uçan bir helikoptere bile  ateş edebilirsin  ayrıca dürbünlüde kullanabilirsin  yani menzil yüksek olursa silah için daha avantajlıdır.  ve bunuda söylemeden  yapamayacam  ak-47 ile  200 metre atışlarında 3 te 3 yaptım   ;D
Aracı geçtimde helikoptere ateş edip ne yapmayı planlıyacaksın ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BLACKHAWK - 12 Mart 2011, 19:12:13
Alıntı yapılan: enes38 - 08 Mart 2011, 08:50:48
piyade tüfekleri ile sadece insana ateş etmezsin  , belki bir  araç yada yakından uçan bir helikoptere bile  ateş edebilirsin  ayrıca dürbünlüde kullanabilirsin  yani menzil yüksek olursa silah için daha avantajlıdır.  ve bunuda söylemeden  yapamayacam  ak-47 ile  200 metre atışlarında 3 te 3 yaptım   ;D
Aracı geçtimde helikoptere ateş edip ne yapmayı planlıyacaksın ?
helikopteri  vurmayı  planlıyorum ,  sonuçta ateş ettiğin araç zırhlı bir tank değil , askere gittinimi  bilmiyorum ama askerde  bunun  eğitiminide veriyorlar  tabi vurmak  kolay değil ama yakından uçan bir helikoptere  piyade tüfeği bile  tehdittir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz