Milli Piyade Tüfeği Projesi

Başlatan Þahinbey, 09 Şubat 2010, 10:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pazar tatlı, milletin gözü dönüyor. Hayatında tek bir tasarım yapmamış üstelik yapamayacağını herkesin bildiği  firmalar yaygarayı basıyor. Ya tutarsadan hallice ama tutmuyor işte.

Hoş silah tasarlamak MKE Kurumununda boyunu aşıyor ama. Durum bu yapacak bir şey yok. Birde ''Kale'' soyratılığı vardı ortada yok tasarıma yardım edecekmiş falan. yahu inanmayın siz dedik ama dinleyen olmadı.

Þaşırtıcı olan; şimdiki durumun ''Mehmetcik-1'' komedisinden pek de farklı olmamasına rağmen, genel bir kabul görmesi.

Neyse, olan bu. Hayırlı olsun diyelim. Mesajı Paylaş

Benim aklıma takılan H&K bu kadarmı aciz kendi hakkını savunmuyor dava açmıyor yada bizmi bu kadar safız H&K ya ödenen veya ödenecek paradan haberimiz yok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ist_eternal - 22 Mart 2011, 11:47:42
Benim aklıma takılan H&K bu kadarmı aciz kendi hakkını savunmuyor dava açmıyor yada bizmi bu kadar safız H&K ya ödenen veya ödenecek paradan haberimiz yok.
daha  önce  bir  ülkenin yine  başka bir  silah firmasının  silahının  hemen hemen  aynısını  ürettiğini duymuştum ,  silah firması  hak talep ediyor  ve  uluslararası mahkemede hakkını  arıyor  ama  üretien ülkenin  silahının  mekanizması  farklı olduğu için  davayı kaybediyor , yanılmıyorsam  isviçreli bir  firma  dava açmıştı  ve bir  amerika ülkesi  üretmişti  yani  herhangi bir  bedel ödemek zorunda değiliz ,  çünkü  mekanizma  m-4  mekanizmasına benzer bir  mekanizmaymış tabi buda   lisans  hakkını ortadan kaldırıyor  h&k  firmasına  bunu  bildiği için ses çıkarmıyor.  Mesajı Paylaş

Lisans misans hikaye onlar. Þehir efsanesi, Kimse kimseden para talep edemez. Ona bakarsanız bir sürü tabanca ve av tüfeği yapan firmalarımız var. Bunların ürünleride diğer yabancı firmaların silahlarına benziyor. Þimdi hepsi birilerine para veriyor mu? HAYIR. Birileri bunlardan para istiyor mu ? HAYIR...

Bizim yaptığımız tüfek H&K yı İlgilendir mi ? HAYIR...

Kusura bakmayın ama Almanlarada bu noktada b.......k yemek düşer...(pardon :D) Mesajı Paylaş

Kalekalıp kaynaklı bir fotoğraf.

Mesajı Paylaş

Fotograf kalekalıp kaynaklı değil. SSF'den Levend'in photoshop çalışması. Mesajı Paylaş

:) İyi saklamış ben bişey farkedemedim.Neyse düzeltme için tşk. Mesajı Paylaş

bu arada özel bir mühimmat geliştiriliyormuş silah için. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Falcon - 23 Haziran 2011, 00:59:46
bu arada özel bir mühimmat geliştiriliyormuş silah için.

Ayrıntı verebilicekmisiniz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 23 Haziran 2011, 03:01:10
Alıntı yapılan: Falcon - 23 Haziran 2011, 00:59:46
bu arada özel bir mühimmat geliştiriliyormuş silah için.

Ayrıntı verebilicekmisiniz?
Þu anda bilgim bukadar ama ulaşırsam elbette verebilirim.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz